Lavazza 30.01.2023 12:24 Zobraziť v diskusii

Re: Informačné zbrane

Najviac sa mi hodí sem, nechcem zakladať novú diskusiu. Nový rozmer toho, čo sa deje od DK:

PSYCHOLOGICKÁ VOJNA, januar 2023 - cast 1. z 2.

Skusim takto...

📌Min.obrany, vnutra atd - su len bunky - miniaturne bunky, ktorych uloha je testovat procesy, z ktorych kazdy je produktom agendy, ktore su konstruovane na miestach, o ktorych nevieme ze existuju, ludmi, o ktorych nevieme kde ziju, kto ich plati a ako velmi zasahuju do nasich zivotov.
V skutocnosti to, co sa deje ako produkt agendy, ma 1000x vacsie rozmery a deje sa to vsade, celoplosne. Aby sa nikto neopovazil spochybnit iluziu v ktorej zijeme

📌Spocitajte si co vidite na videu. Nazory sukromnych firiem - mainstreamu, a - podvodom dosadenych zlocincov v kozi politikov, ktori vam vedome klamali od rana do vecera.

📌Prezili sme dobu, ktora zanechala na narode nenapravitelne skody.

📌Pozabijanych ludi, rozhadane rodiny, znicene kariery, zdravie. Kazdy jeden den sme boli svedkami toho, ako nam historiu prepisovali mainstreamove media a vlada teroristov a ktokolvek prisiel s inym nazorom, ci riesenim - bol bud napadnuty, umlcany, alebo zavrety.

📌Kto v tom siel? Vsetcia.

Eset, Gerulata, Trnka, Hruby, Stromajer, Lipsic, Curillovci, Matovic, Heger, Nad, Sulik, Boris Kollar, Caputova, cela koalicia, poslanci, vsetky sukromne media - Dennik N, SME , aktualitySK, tyzden, vsetky FB chapadla - Zomri, Startitup , Refresher, Interez, ziveSK, Markiza, JOJka, TA3, Rtvs, Hamran, Naka, Mikulec, Vallo, vsetky nadacie, vsetky mimovladky, pharma-mafiani ako Krcmery, Mikas, Cekan, Klempa, Sabaka.. proste vsetcia.

📌To, co uvidite vo videu, su nespochybnitelne preslapy, ktore sme zazili v 2020-2023.

📌Je to cast prva z dvoch. Toto je minulost. Tu druhu - buducnost - ak stihnem - uverejnim do par dni. Nebude sa vam pacit, ale budem vam vediet z 90% povedat, co sa bude diat na Slovensku tento rok.

📌Ako vzdy - mozete to kludne ignorovat a povedat si, ze je to len fantazmagoria.

📌Ale - spytajte sa sami seba, ci to, co uvidite vo videu - je vsetko len jedna velka nahoda.

DK

Video:https://t.me/dannykollar/2822

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.