Súlad 30.01.2023 12:42 Zobraziť v diskusii

Re: Čo vás drží pri dobrej nálade resp. ako zvládate túto dobu? Krátke zamyslenie na víkend...

Lavazza povedal/-a: Mňa by zaujímala, prečo si prišiel na tento svet. No možno skús, ak nechceš vlastné, možno môžeš dať inšpiráciu z iného príbehu.

Čo človeka robí šťastným? Čo by robil aj zadarmo, pretože ho to naplňuje a pri čom nehľadí na čas? V čom sa cíti zaviazaný rodine a/alebo spoločnosti? Čo vníma ako svoju zodpovednosť a môže to urobiť len on, alebo malá skupina ľudí? Čo ťa naplňuje? Alebo čo cítiš ako povinnosť? Práca s intuíciou cez srdcovú čakru (stohňu) pomáha.

Príkladom je Vladimír Putin. Puť je cesta. Vladimír je vládca sveta, ale v jeho prípade vládca mieru. Mir je v ruštine svet aj mier. Putinovým poslaním je cesta k mieru, alebo mierová cesta. Najlepšie to vystihuje vyjadrenie cesta k vláde mieru vo svete. Putin svoju úlohu plní a nikto iný jeho prácu urobiť nemôže. Samozrejme má spolupracovníkov a je to kolektívna práca a úloha. V jeho prípade meno vyjadruje charakter (nomen omen). Numerológia tiež podporila túto verziu. Či je to tak alebo nie, nech zváži každý sám.

Vladimír Laubert hovorí, že v týchto prelomových časoch, po najťažšej Noci Svaroga, sme my tí najlepší z našich rodov, ktorých úlohou je previesť naše rody do Zlatého Veku. A ja by som doplnil, že nielen to, ale aj zabezpečiť príchod Zlatého Veku. Ten síce príde tak či tak, ale bez toho, aby sme cez seba prepustili vysoké energie, by nastať nemohol. Čím viac budeme na sebe duchovne pracovať a rásť, tým skôr príde a zavládne vo svete. Zbavovanie sa osobného negatívu je úloha ťažká, ale nutná. Laubert tiež hovorí, že ten, kto nenaplní svoje osobné poslanie, môže urobiť tisíc dobrých skutkov, jeho živatma nebude napredovať. A ten, kto neurobí nič iné, iba naplní svoje životné poslanie, postúpi ďalej.

Nemusia to byť veľké veci, aj keď niektorí ich majú. Pre niekoho môže byť dobrou matkou a vychovať mravné potomstvo životným poslaním. Alebo môže byť životným poslaním ženy podporovať muža. Mužovým poslaním môže byť zabezpečenie rodiny a jej ochrana na všetkých úrovniach. Alebo ním môže byť vystúpenie z radu a povedanie pravdy, pretože mu to káže česť a spravodlivosť. Každý to má inak a každý na to musí prísť sám. Nikto ti nepovie, ako to naozaj je, ale ty to vieš celý život. Cítiš to vo svojom vnútri, len tomu treba dôverovať, alebo sa tým vôbec zaoberať.

Existujú aj tarotové a numerologické výklady týchto vecí, lenže tam vždy záleží na tom, kto ten výklad robí a tiež, či ti informácia môže prísť týmto spôsobom. Takže na to by som sa nespoliehal, naopak, nabádam na opatrnosť pri výbere vykladača a spoliehaní sa na výklad ako na absolútnu pravdu - istinu.

Hovorí sa, kto hľadá, nájde. Hľadaj a skôr či neskôr ti odpoveď príde. Môžeš požiadať o pomoc aj Stvoriteľa. Požiadaj, nech ťa privedie k správnej odpovedi tebe vhodným spôsobom. A na záver, dôveruj si. Keď nebudeš sama sebe dôverovať, že to vieš a uvedomíš si to, môžeš hľadať celý život a nič nenájsť. Ak si dôveruješ a zmýliš sa, veľmi rýchlo to zistíš, takže nebudeš tápať.

Snáď to tebe a ostatným pomôže. Doplnenie je vítané.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.