Súlad 31.01.2023 10:57 Zobraziť v diskusii

Re: Voľby prezidenta ČR/zvolený prezident Peter Pavel

Autor VK v článku zavádza. Uzatvoril to týmto.

Jestliže globalisté působí na školství indoktrinací po dobu více jak 30 let v celé Evropě s cílem neoliberalizace, potom v jednotlivých zemích budou po čase podobné výsledky neoliberální transformace, které se budou podobat. A to velice přesně. A protože v evropských zemích je podobná porodnost, po uplynutí 30 let dojde k děsivému fenoménu podobných výsledků voleb, protože populace v zemích EU, která prošla za 30 let školstvím, byla indoktrinována stejně, což vede k podobnému přepisu do výsledků voleb. A tato populace si zvolila tohle.

Z článku vyplýva, že situácia je zlá, pretože liberálni fašisti cez médiá a školstvo indoktrinujú ľudí, a že bude horšia. Načo potom kecy o diamantovom reze, keď pomer rezu sa bude meniť? Aby sa vytvoril dojem, že je to normálny stav vecí a nič sa s tým nedá robiť? Omyl, nie je to normálny stav vecí a dá sa s tým niečo robiť. A možno má tento článok okrem presviedčania ľudí, aby pasívne prijali stav vecí a neboli občiansky aktívni, aj zakryť fakt manipulácie s voľbami.

Diamantový rez tam je a možno tam nie je náhodne. Možno je tam práve preto, že liberálnym fašistom to dáva najlepšie zdanie legitimity. Falšovať voľby sa dá aj inak, než len korešpondenčným hlasovaním ako v Spojených štátoch amerických. Dá sa napríklad tak, že sa podplatí vajda, ktorý potom svojich buď k volebným urnám ženie, alebo im v účasti naopak bráni. Ale to je samozrejme teória, ktorá nemá nič spoločné s realitou, všakže. Konečné drobné percentá sa potom upravia na záver. Alebo ste si nevšimli, že keď je spočítaných 97% hlasov a o voľbách rozhodnuté, do rána sa čaká na zvyšné tri percentá, a tie tri sú skoro vždy celé v prospech liberálno-fašistického kandidáta. Tri percentá nie sú síce veľa a o výsledku volieb nerozhodnú, ale upravia pomer na požadovaný. Sú čisto teoretické úvahy. Demokratické voľby sa predsa nefalšujú.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.