Lavazza 31.01.2023 16:04 Zobraziť v diskusii

Re: Podnety a pripomienky k fóru

@orimak1 povedal/-a:
@Lavazza povedal/-a:

Pre všetkých odkaz od Pjera:

V podstate hovorí niečo v tom duchu, že keď vás Ogar/Súlad/Hox/Rusofil “série” ( ospravedlňujem sa za výraz), je to váš problem. Keď vy jeho, je to jeho problém. Tak asi tak.

Áno , ja v podstate súhlasím . Je to pravda. Pre mňa , a to píšem sám za seba, chcem proste povedať , že mne osobne vadia hlavne “nevhodne volené slová a až urážky “ , ktoré sa poúživajú a potom v celku znehodnocujú oponentnú odpoveď. Takéto odpovede s takto nepekne volenými slovami pôsobia , hovorím len za seba ,veľmi rušivo. Sú pre mňa , ako machuľa v písanke.

S týmto úplne súhlasím, osobné útoky a urážky nemajú priestor na tomto fóre. Kto chce, môže sa presvedčiť v tomto linku, koľko takých príspevkov už tam skončilo:

https://ksbforum.info/discussion/47/osobne-fragmenty

Takisto platí, to čo písal @Milo , že nie je v našich silách obsiahnuť a monitorovať všetky diskusie, a preto nám pomôže problematické diskusie hlásiť (funkciu "Hlásiť") aktívne používať.

To, čo som skôr myslela, že ak vysloví názor, s ktorým nesúhlasíte, nemôžte to rešpektovať? V zmysle to je Tvoj názor, my tu máme iný. Spôsob akým k vám píše vypovedá o ňom, nie o vás. Ak sa vás to dotkne, vtedy je problém.

Niekto napr. povie o mne, že som hlúpa. A? Iný povie, že som múdra. A? Zmení sa moja podstata hodnotiacim úsudkom niekoho iného? Asi sotva. Ten druhý vám ukazuje, kde ste, myslím so svojom vlastnom osobnom rozvoji. O tomto je to, čo som myslela Pjerom. Konieckoncov, keď niekoho nenapadne nič lepšie, len útočiť vypovedá to o tom druhom, nie o vás.

Teraz toto v žiadnom prípade nemá byť paralela s touto diskusiou alebo inou na tomto fóre. Pozrite si akúkoľvek debatu Remišová - Blanár, Remišová - Fico. Tá žena neovláda základné fakty chodu štátu, ekonomiky. Akokoľvek sa Fico, Blanár snaží rozprávať rozumne, tie debaty vyznievajú v lepšom prípade rozpačito, trápne a nakoniec vyzerá každý ako hlupák. Niekedy sa proste nedá a treba to nechať tak.

Tak snáď sme sa pochopili.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.