Ladič 01.02.2023 21:12 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Rusofil povedal/-a:

@Ladič povedal/-a:

@Modi povedal/-a:
Už skôr som sem dával faktickú poznámku k tým trom lunám na disku, ale nikto nereagoval...
Naša slnečná sústava má jedno slnko (nie je to dvojhviezda), a pri pohľade z jedného bodu na zemi nemôžu byť luny osvetlené z rôznych strán, t.j. nemôže mať jedna podobu písmena C, druhý zrkadlovo obráteného C, a tretia ležiaceho C na chrbte. To fyzikálne nie je možné. Môžete teda vysvetliť, ako môžu byť na tom disku zobrazené tri luny, ak v takejto podobe ich nikto nemohol na oblohe vidieť? (z jedného miesta v rovnakom okamihu)
Máte na túto otázku odpoveď? Lebo ak nie, potom disk sotva môže byť dôkazom troch lún...

Ahoj Modi. Já sice také nesouhlasím s Rusofilovo výkladem, protože tam vidím něco jiného a raději věřím svým očím než nějaké hypotéze, ale na tvou otázku existuje odpověď. Pokud na tom disku skutečně jsou vyobrazeny tři satelity, mohl to tvůrce disku vytvářet jako záznam v čase v jakých pozicích jsou když se nacházejí nejblíž hvězdokupy Plejády. To by nastávalo pro každý satelit jednou za rok a pro každý jindy. Brány v potaz různé sklony jejich drah vůči ekliptice, sklon Zemské osy a pozice pozorovatele na glóbu.

Chyba vás obou je, že předpokládáte, že se díváte na ty objekty ze Země. Opak je ale pravdou. Toto zobrazení je z vesmíru, z Marsu. Ten kruhový objekt je Země a ostatní srpky jsou její luny.
Potvrzení o více Lunách přišla teď i od žreců chranitelů a veršitelů. Na otázku, proč právě teď se odhodlali dát tyto informace odpověděli, že na Zemi je jen 20% člověků. Ostatní jsou vyrobeni bioroboti. Většina z člověků je na území Ruska.
Kdysi, když jsem psal o Ruském jazyce a Ruské geografické společnosti, tlumočil jsem i vzkaz žreců, ale nikdo na to neobrátil pozornost. Už tehdy začali vypouštět informace důležité pro pochopení, co se teď děje.
Naše jediná šance je v tom, že člověkové se budou chovat jinak, než předpokládá ten, kdo vytvořil umělou matrici k matrici stvořené Stvořitelem. K tomu potřebujeme mít určité znalosti, abychom věděli co udělat.
Přichází poslední fáze boje chranitelů a veršitelů proti hierofantům a v tomto boji nemají nikoho jiného, než člověky. nastává další boj s drakem.

Já to v zápětí smazal jako zbytečnou informaci protože Ty jsi to samé (tvořeno v čase) napsal hned v dalším postu. Ale byl jsi rychlejší. A teď to zase popíráš jen abys popřel co jsem napsal? Střílíš se do nohy kamaráde. Navíc, pokud je to z Marsu, tak tam je úplně nemožné aby měly pozemské měsíce různé fáze. To je pohled z dálky jedním směrem.
A nakonec... Nepopírám tvou hypotézu o tomto disku. Jen ji nevěřím. A věřit si mohu čemu chci. To není tvoje věc. Ale podstatná informace nebyla o tvé hypotéze ale o možnosti to takto vyobrazit. O astrometrice. Tak mi neříkej, že dělám chybu, když jsem mluvil o něčem jiném. A jen teoreticky.
Mimochodem... Já připouštím možnost tří měsíců. Potvrzují to i geologické výzkumy. Tudíž i oficiální věda.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.