Rusofil 05.02.2023 11:50 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Hox povedal/-a:
Píšeš jak kdybys toho všeho byl sám osobně svědkem. Existuje nějaký dokument kde by se o tom "bjojaringovi" dalo dočíst? Je ten termín někde doložen v historickém dokumentu? Nebo existuje jen mýtická tajná "ruská škola ruského jazyka", jejíž členové po tisíce let uchovávají tajný smysl slov, které nejsou nikde napsány a nikdo jiný je nezná, a za příslušnou úplatu se s námi běžnými smrtelníky o své neověřitelné tajné vědění podělí?

Jak řekl Putin, na výstavě věnované Tartarii v Ruské geografické společnosti: "My nepotřebujeme psané důkazy, protože ty se dají zničit, zfalšovat, nebo dopsat. Pro nás je důležitý náš jazyk a byliny, ve kterých je zachováno dědictví našich předků."
A Rusové již řekli dost. Jejich, Ruský jazyk nebudou vykládat a učit Němci, nebo anglosasové. Ruský jazyk je dědictví Ruského národa, a podle této premise se Rusové také Ruský jazyk učí. Západní věda lingvistika, je poplatná těm, kteří se s ní snaží manipulovat ostatní národy.
Již na začátku mého okénka k Ruskému jazyku na předešlém webu jsem oznámil, že jsou to znalosti, které uvolňují ruští žreci. Citoval jsem tam jejich vyjádření a týkala se i takových, jak jsi ty. A tvá poznámka u úplatě, je přesně to, na co upozorňovali.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.