Rusofil 05.02.2023 12:23 Zobraziť v diskusii

Re: Padlí andělé a historie lidstva

@Hox povedal/-a:
Nechápu. Takže se dělí o svoje "vědění" zadarmo? Máš nějaké odkazy?

Rusofil povedal/-a: "My nepotřebujeme psané důkazy, protože ty se dají zničit, zfalšovat, nebo dopsat. Pro nás je důležitý náš jazyk a byliny, ve kterých je zachováno dědictví našich předků."

V které bylině se dá dočíst o tom, že mědvěd dělal "bjojaring"?

Vzkaz od žreců, od zdroje, ze kterého čerpám tyto znalosti:

"Není to pokus dát svůj vklad vědě o jazyku. A také, nezpůsobit nějaký svár mezi vědci, obírajících se těmito vědami. To, co se tady dozvíte, je „lže“ nauka, protože to, co se dozvíte tady, je mimo vědu. (myslí se tím oficiální lingvistika a další pavědy)
Tyto informace nenajdete nikde jinde. Společné s těmito vědami je jenom to, že je stejný předmět, kterým se zaobíráme. To, že jsme mimo vědu, děláme záměrně. Ve vědě není to, co potřebujeme vrátit a hledali jsme to, och, jak jsme to hledali, ale nenašli. Kromě toho chceme oznámit, že nemáme žádný vztah k žádným zdrojům financování, církvím, zednářům, sektám, tajným společnostem, světlým, nebo temným silám, reptiloidům a … Nebudu je všechny vyjmenovávat.(moje poznámka) Nás zajímá jen jazyk a jediným objednavatelem jste vy. Je čas vrátit se k tomu co k nám došlo z předchozích staletí a možná i tisíciletí. Tato dnešní hodina není výzkumem, nebo vědeckou prací. Jedná se o oznámení toho, co víme přesně. Oznamujeme to tak, jak považujeme za nutné, a nebo už možným vám toto oznámit. Žádné důkazy neočekávejte. Toto není historické přemýšlení, je to fakt. Nemáme úkol někoho přesvědčovat, nebo utvrzovat. A také nemáme žádný dluh před vědou a něco jí dokazovat."

Já se s tímto ztotožňuji.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.