Achetaton 07.02.2023 08:51 Zobraziť v diskusii

Re: COVID - následky vakcín

Smrt si říká mRNA: Vyrobeno za účelem vyhlazování lidí. Pod gescí amerického ministerstva obrany. Biologická zbraň je v majetku vlády USA: Nepodléhá úřadu pro kontrolu léčiv. Vražedný vakcinační mechanismus musí zůstat utajen?
Výrobci „vakcín“ proti covid-19 jsou pouze „nastrčenými subjekty“. Ve skutečnosti „vakcíny vyrábí a distribuuje ministerstvo obrany USA“ a jsou „nástrojem biologické války“. K tomuto senzačnímu závěru dospěla bývalá vedoucí pracovnice a spoluzakladatelka několika významných amerických firem zabývajících se klinickými zkouškami léčiv.
Latypová znepokojená politikou americké vlády během krize s covid-19 zahájila víceúrovňové vyšetřování, které prokázalo, že „vakcíny“ covid-19 byly v plné míře vyráběny, kontrolovány a distribuovány americkým ministerstvem obrany. A že farmaceutické společnosti jako Pfizer, Moderna a Janssen působily pouze jako „nastrčené subjekty“ v masivní PR kampani, která měla „výrobku“ dodat zdání lékařské legitimity.
Známý kanadsko-americký „alternativní“ portál LifeSiteNews zveřejnil skutečnou informační bombu planetárního rozsahu. Stručně řečeno: předkládá nezvratné důkazy o tom, že pandemie koronaviru je kompletně podvodem z dílny amerického ministerstva obrany. Právě toto ministerstvo řídí výrobu takzvaných „vakcín“ proti covid-19. A samotné „vakcíny“ jsou „biologickou zbraní, přičemž z právního hlediska se nejedná o léky nebo léčiva - a jako takové nejsou regulovány úřadem pro kontrolu léčiv“. Existují „nezvratné důkazy o tom, že existuje záměr přivodit vakcínami covid-19 zásadní újmu lidské populaci“.
Jak vysvětlila Latypová, ministerstvu obrany USA se podařilo tyto „vakcíny“ klasifikovat nikoli jako léky nebo léčiva, ale jako „opatření proti covid-19“ pod kontrolou armády. To znamená, že nemusely odpovídat americkým právním předpisům upravujícím kvalitu výroby, testování, účinnost, bezpečnost a označování zdravotnických prostředků. Ministerstvo obrany USA tak obešlo všechny zákony své vlastní země na úkor zdraví nicnetušící veřejnosti.
„Máme nezvratné důkazy, že existuje záměr uškodit lidem prostřednictvím očkování „vakcínami“ proti covid-19 a dalších nesmyslných proticovidových opaření, které pak důsledně prováděly vlády po celém světě,“ vysvětlila Latypová. Tento záměr potvrzuje především prokazatelný fakt, že „tyto očkovací látky jsou ze své podstaty toxické.“

„Ve vakcínách proti covid-19 je zabudováno mnoho mechanismů způsobujících poškození organismu. Nejdůležitější z nich je dán tím, že tyto injekční preparáty jsou navrženy tak, aby vaše buňky ničily samy sebe, což nastává v okamžiku, kdy jsou donuceny exprimovat antigeny (viz genová exprese), které jsou toxickými hrotovými bílkovinami, a imunitní systém začne následně vytvářet protilátky, které tyto vaše buňky napadnou. Vakcína tak stimuluje vaše tělo, aby samo sebe postupně zabíjelo,“ vysvětlila Latypová.

Celý článek zde:https://protiproud.info/politika/6994-smrt-si-rika-mrna-vyrobeno-za-ucelem-vyhlazovani-lidi-pod-gesci-americkeho-ministerstva-obrany-biologicka-zbran-je-v-majetku-vlady-usa-nepodleha-uradu-pro-kontrolu-leciv-vrazedny-vakcinacni-mechanismus-musi-zustat-utajen.htm

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.