orimak1 07.02.2023 13:09 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Maďarska

A kto tuto ponuku dal komu? Ono je pekne..

V,Pjakin tieto slova vyslovil aspoň pred dvoma rokmi , a ponuka bola od GP k Európe. Fasizmus alebo kalifát. (teraz iba opakujem jeho slova).Tiež nie všetko vychádza podľa plánu.
Na Slovensku , podľa mňa , sú všetky voľby upravované,, ale tiež je pravda , že tí ktorí sú dnes v čelných vládnych pozíciách svojou činnosťou , vedomo-nevedomo, podporujú fašizmus , sú aj rodení a riadení Slováci. V terajších časoch , nezáujem o politické dianie a neúčasť v akýchkoľvek voľbách sa v konečnom dôsledku prejaví ako nevedomý fasizmus. Príklad - Trebárs ako na poslednych voľbách o referende, kde bola účasť ľudí z BA na príchod Gessenovcov vyššia, oproti volbe o referende. Všetky tieto upravovane výsledky , alebo posúvaníe figúrkami , v procesoch , lebo fico , rezidentka kaputova , výmenné tance heger - matelko , vyjadrenia ústavného súdu, činnosti korčoka - kačera , poslancov a akcie nášho grófa Jarka s modrou krvou , nekvalifikovanosť voličov atď. to sú cesty k fašizmu.
V Čechách sa síce tiež pri voľbách smelo upravuje, ale napríklad ti ľudia , ktorí volili jenerála oproti gaunerovi babišovi, alebo voľby ignorovali , volili nevedomo fašizmus.
V našom Českom a Slovenskom priestore je zámerne a účelovo demontovaná štátnosť a pohybujeme sa obaja ,viac-menej , v rovnakých šľapajách.
(Pjakin tiež povedal , ak si chce SK a ČR zachovať akú-takú štátnosť- schopnosť vplyvu na procesy, malo by sa znovu spojiť - spolupracovať- postupovať- vystupovať jednotne).
Práve teraz je nevyhnutná spolupráca vo V4 , ktorá znamená - nie fašizmus a svojim spôsobom aj iná , ako plánovaná forma R-U. Maďarsko vo V4 ako súčasť plánovaného R-U je pre nás prijateľnejšia forma ako R-U bez V4.
Písal som to dosť zjednodušene.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.