Súlad 07.02.2023 20:55 Zobraziť v diskusii

Re: Tvorivá spoločnosť a jej aktivity

Tomas povedal/-a: Podľa matematického modelu, ktorý vypracoval interdisciplinárny tím vedcov, je finálny dátum deštrukcie našej planéty bez vytvorenia Tvorivej spoločnosti október 2036. Už od roku 2028 budú podmienky pre život ľudí na Zemi takmer neznesiteľné.

Tomas povedal/-a: V "Osnovách tvořivé společnosti" se používá výraz člověk s velkým Č. Ale nikde nemůžu najít, obsah pojmu "Člověk" a jak popisují rozdíl mezi člověkem a Člověkem.

Snažia sa postaviť do čela procesu, ako napísal Rusofil. Skončila Noc Svaroga a na Zem dopadajú energie z vesmíru, ktoré prebúdzajú vedomie a genetiku bielych človekov. Energie sú čoraz silnejšie a ten, kto na sebe nebude duchovne pracovať a napredovať, zbavovať sa osobného negatívu, neprežije. Časový odhad 2028-2036 môže byť správny, keď sa pozrieme, ako rýchlo všetko napreduje a aké tlaky sú vyvíjané na nás, človekov. Alebo si myslíte, že tak tlačia na pílu preto, že majú k dispozícií stovky rokov ako v minulosti? Nie. Pravdepodobne majú roky, možno desiatky rokov. Počas noci Svaroga fungoval náš mozog na 3-5%. Keď sa prebudíme, stratia nad nami akúkoľvek kontrolu.

Človek s veľkým Č je ten, kto má bielu genetiku a Slovanského ducha. Jedno bez druhého nestačí. Iba genetika bieleho človeka v sebe dokáže udržať živatmu.

Tvorivá spoločnosť cieli na kresťanov, ale nielen nich. Kresťanstvo je na úrovni 1.-3. čakry. Tvorivá spoločnosť ich možno povýši na 4.-6. čakru, čo by pre nich znamenalo obrovský posun. Čo je na tom zlé, poviete si? To, že vyššie ako na šiestu ich nepustia. A na prechod do Zlatého veku je potrebná aspoň 10. čakra. Čiže im dajú ilúziu vzostupu, ale v konečnom dôsledku bude väčšina z nich zničená s touto 12-rozmernou hrou. A kam pôjdu takéto živatmy po smrti? Do zodpovedajúcich svetov 4.-6. čakry, kde nad nimi budú mať stále moc.

Úrovne 4.-6. dokážu kolektívne dosiahnuť aj ľudia, nielen človekovia. Viac nie, pretože bohovia, ktorí utvorili ľudí, sú na 9. úrovni. A každá úroveň má právo podriadiť si úrovne o tri a viac úrovní nižšie. Bieli človekovia, Asi/Asovia, sú 16. rozmerné bytosti, takže sú nad bohmi, len tam musia nechať svoje živatmy vystúpiť. Noc Svaroga skončila, je Ráno, takže už je to možné. Kto tomu nerozumie, ale chce sa dozvedieť viac, nech študuje Tartáriu, alebo nech mi napíše súkromnú správu. Začať môžete prednáškami na začiatku prvých dní základných seminárov, kde sú veci podrobnejšie vysvetlené.
https://www.tartaria.sk/prednaska-aleksince/
https://www.tartaria.sk/zaznam-seminara-vrutky/
https://www.tartaria.sk/zaznam-seminara-zo-ziliny/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.