Lavazza 08.02.2023 23:21 Zobraziť v diskusii

Re: Nordstream 2 - diverze

Tak sme o kúsok ďalej:

https://akw.sk/seymour-hirsch-spojene-staty-americke-poskodili-plynovod-nordstream/

Sú Spojené štáty americké štátom, ktorý terorizmus nielen podporuje, ale teroristické operácie aj priamo vykonáva? Na túto znepokojivú otázku odpovedá v oboch prípadoch kladne nie hocikto, ale laureát Pullitzerovej ceny a legendárny investigatívny novinár Seymour Hersh. Okrem iného nazval prezidenta Bidena klamárom.

Nálože mali byť podľa jeho zistení umiestnené v júni 2022 potápačmi americkej armády počas cvičenia NATO s názvom BALTOPS 22. Nálože boli odpálené o tri mesiace neskôr za aktívnej asistencie výzvedného lietadla P8, ktoré patrí nórskemu námorníctvu.

Ak je to tak, nemala by Slovenská republika začať v tomto smere bezodkladne konať? Čo tak začať predvolaním si amerického veľvyslanca (ak je tento krok vôbec možný)?

Jeho celý článok s uvedením dôkazov si môžete prečítať v originále: https://seymourhersh.substack.com/p/how-america-took-out-the-nord-stream

Slovenský preklad (google translate) je dostupný TU: https://seymourhersh-substack-com.translate.goog/p/how-america-took-out-the-nord-stream?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=sk&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=wapp

Agentúra Reuters sa obratom snažila informácie vyvrátiť (TU) , ale neposkytla okrem nálepky “fikcia” žiadne dôkazy o opaku. “Utterly false” – a tým to skončilo. Uf. Týmto slovám legendárneho Herscha, ktorý je investigatívcom par excellence, iba dodala na váhe. So SŠA to nevyzerá dobre. Po vymazaní Jeffreyho Sachsa na TA3 to vyzerá, že zrkadlá začali účinkovať. Nálepku majú dnes práve SŠA, takú podivnú, červené pozadie s logom Pinocchia.

Mimochodom, viete o čom ešte pán Hersch písal? Dohľadajte si publikáciu s názvom Chemical and Biological Warfare – America’s Hidden Arsenal. To len na okraj. Pekný večer.

——-

Čítala som to… rozmýšľala som či to sem dať. Pripomína mi to Pjakinove slova o terorizme. Nuž asi toto je tá správna demokracia…

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.