Lavazza 09.02.2023 13:34 Zobraziť v diskusii

Re: COVID - následky vakcín

Ináč video ErikaK. bolo svätými cenzorom odstránené, tu je link na TG: https://t.me/SMERSD/380

Keď už mainstream píše niečo takéto:

https://www.wochenblick.at/allgemein/80-tote-babys-bei-geimpften-schwangeren-zeigt-pfizer-bericht/

Preložil Googli:

80 % mŕtvych detí u očkovaných tehotných žien – ukazuje správa Pfizer

ukazuje: Deväť mesiacov po zavedení „vakcín“ proti Covidu došlo v Európe a mnohých ďalších krajinách k dramatickému poklesu pôrodnosti. 80 % očkovaných tehotných žien potratilo – pred tým gynekológ Dr. Rebekka Leist varovala už na AUF1 v novembri 2021. „Zabíjajú západnú Európu,“ komentuje autor Dr. Správa spoločnosti Pfizer Naomi Wolf.

Presne deväť mesiacov po začatí génovej terapie Covid bol pozorovaný masívny pokles pôrodnosti v 13 z 19 európskych krajín, v Anglicku a Walese, v Austrálii a na Taiwane , ako hovorí Dr. Naomi Wolf nedávno informovala v rozhovore so Stevom Bannonom o War Room. Poskytuje šokujúce údaje od Dr. Robert Chandler. Preskúmal 55 000 dokumentov spoločnosti Pfizer , ktoré by farmaceutická spoločnosť a FDA s radosťou zadržiavali ľuďom 75 rokov. Vo svojej nedávno zverejnenej správe Pfizer sumarizuje 50 štúdií so šokujúcimi výsledkami.

Dramatický pokles pôrodnosti – zaznamenávanie ukončené

Vo Švajčiarsku preto došlo k najsilnejšiemu poklesu pôrodnosti za posledných 150 rokov – to prekonalo obe svetové vojny, globálnu hospodársku krízu a zavedenie antikoncepcie.

V Nemecku klesla pôrodnosť za tri štvrťroky 2022 o 8,3 %.

Anglicko a Wales zaznamenali 12% prepad do júna 2022 – vtedy vláda prestala zverejňovať tieto údaje! Taiwan hlásil alarmujúci pokles, ale údaje sú opäť neúplné.

O 63% menej pôrodov v Austrálii!

Obzvlášť šokujúce čísla boli zistené v Austrálii, kde pôrodnosť medzi októbrom a novembrom 2021 klesla o 21 % – a medzi novembrom a decembrom 2021 o katastrofálnych 63 % (!).

Pfizer a FDA vedeli, že „vakcína“ „ničí“ plodnosť u žien aj mužov, uvádza Dr. Naomi Wolf ( tu video s nemeckými titulkami ). 80 % vyšetrených detí zomrelo – a aj tak bola zavedená génová terapia. Hneď 9 mesiacov po začatí „očkovania“ došlo v západnej Európe a ďalších „vyspelých“ krajinách k dvojcifernému poklesu pôrodnosti .

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.