Lavazza 10.02.2023 08:30 Zobraziť v diskusii

Re: Postup pri odopretí výkonu mimoriadnej služby

Zaujímavý odkaz na TG:

https://spolok-archa.info/pripravuju-mobilizaciu-vraj-hoax-tak-tu-mame-dalsi/

V textílie Poľana začínajú šiť uniformy pre brancov vo veľkom… Bolo povedané že je to pre vojakov pre Ukrajinu, ale potom SA zistilo, že je to pre našich. “Kompetentní” na informovanie verejnosti vydali PRÍSNE EMBARGO … Lenže na Slovensku nič neutajíš, a tak ani toto utajovanie nepomohlo.

Dezinformácia? Šírenie poplašnej správy? Moderne “HOAX”?
Čas ukáže, či aj táto informácia je z radu “konšpiračných”, ktoré sú síce pravdivé, ale keďže nesmú byť verejnosti známe, sú “kompetentnými” (aj keď ide iba o obyčajných podvodníkov s falošným vzdelaním) vyhlasované za nepravdivé, konšipračné.

Ak by bola táto informácia vývojom udalostí potvrdená (predpokladáme, že už čoskoro), potom obráťme svoju pozornosť na spôsob vedenia vojny UA vládnucou mafiou – do posledného Ukrajinca s cieľom zabiť čo najviac Rusov.

Môže sa veľmi ľahko stať, že novými “Ukrajincami” – keď SA minie “posledný Ukrajinec” – budú Slováci a Česi. V prvom rade tí, ktorí otvorene dávajú svoju nevôľu s politickými “elitami”. Tie nie sú totiž nič iné ako mafie zaplnené osobami zločineckej morálky a nepriateľsky orientované voči Slovanom, obzvlášť voči Rusom.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.