Milo 11.02.2023 08:08 Zobraziť v diskusii

Re: Africké pohanství "vodun"

Hox povedal/-a: okud si pozorně přečteš Starý zákon, zjistíš že Izraelité dostali za úkol vyhladit Kanáán mimo jiné i proto, aby se tam přestaly dít tyto satanistické situály, kanáánci třeba běžně upalovali vlastní děti jako oběti "bohům", říkalo se tomu "nechat projít ohněm".

Hox, ty používaš selektívne vybrané a nepodložené argumenty tých, ktorý sú svojim dnešným satanizmom oveľa väčšou hrozbou ako Beninčania.
Starý zákon a jeho popis vyvoleného národa, ktorý dostal od "Jahveho" za úlohu "spravodlivé" vyhladzovanie okolitých kmeňov je klasickým prípadom toho, ako sa manipulujú dejiny v prospech výkladu stavu súčasnej spoločnosti. Pozri sa na náš dnešný svet a uvidíš, že presne tento spôsob propagandy sa používa pri zdôvodňovaní dodávok zbraní proti Rusku. V skratke - sú to neľudia, mučia civilistov, zasluhujú si vyhladenie. Ty to naozaj nevidíš? Starý zákon je klasikom 2. úrovne ovládania - ako bývalý "študent" KSB by si to mohol vedieť. A prejdenie ohňom, inak aj holokaust, je slovo, ktoré sa intenzívne začína používať v starom Egypte a označuje toho podstatne viac, ako píšeš.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.