Rusofil 11.02.2023 09:59 Zobraziť v diskusii

Re: Africké pohanství "vodun"

Vážení kolegové, napsal jsem, že kvůli Hoxovi odtud odcházím a mínil jsem to zcela vážně, ale dnes, když jsem se sem podíval, na ty jeho lži a polopravdy o našich předcích, musím zareagovat. Předně Hox je přívržencem, nám Slovanům vnucené západem, Normanské teorie. Ta byla vytvořena v 18.století třemi Německými "badateli". Byli to Gottlieb Siegfried Bayer, Gerhard Friedrich Müller a August Ludwig von Schlözer.
Rusko tuto teorii od začátku odmítá, Lomonosov proti této teorii veřejně vystupoval, kdy podával důkazy o absolutní falzifikaci Ruských a potažmo Slovanských dějin. Došlo až na bitku, načež si tito Němečtí "slovutní" pánové stěžovali u Ruského cara (původem také Němce), který pak Lomonosovovi udělil trest smrti, ale nakonec mu byl trest zmírněn a byl jenom posazen do vězení.

Zrádcové našeho Slovanského rodu i po 300 letech, náš rod osírají a odkazují se právě na tuto Normanskou teorii, i když ji výslovně neuvádějí, ale šermují tady jejími tvrzeními o Slovanech.
Slované ze svého světonázoru ani nemohli pomyslet na krvavé oběti, protože jejich světonázor je postaven na úplně jiných základech. Dával jsem sem odkazy na Pyžikova, který se celý život věnoval světonázoru Slovanů. Odkazuje na něj i KOB a také Fursov, kterého všichni dobře znáte. Slované uctívali život a harmonii s Bohem a zabít někoho bylo něco nemyslitelného. Zvrat přišel až když je začali napadat kmeny ze západu, tak se museli bránit. Vše se dodneška opakuje.
Hox je poplatný svému jménu a přisuzuje našim předkům to, co dělali jiní. Anděla smrti s celým tím odporným rituálem mají ve své historii Vikingové a ani se tím netají. Dávám odkaz na jeden z nespočetných článků na toto téma. Hox hřeší na to, že se nepodíváte do hloubky na to co tady tvrdí a vezmete to za holý fakt. Hox lže, jako vždy, jako když lhal, že jsem tady své kolegy pasoval na hlupáky.
Toto, co jsem tady napsal bylo v mém původním příspěvku, který mi Hoax smazal, což vyvolalo mojí ostrou reakci. Smazal všechna fakta, která jsem tady dal, jak pominutý.
Normanská teorie
https://cs.wikipedia.org/wiki/Normanská_teorie

Anděl smrti
https://www.dotyk.cz/magazin/andel-smrti-vikingove-30000315.html

PS: V samotném článku, který tady Hox zveřejnil se doslovně píše: "Archeologie se zatím k jednoznačné výpovědi písemných pramenů staví velmi opatrně. Může totiž doložit jen existenci pohřbu více jedinců, ale nikoli násilnou smrt některých z nich."

Tímto se Hox sám usvědčil. Článek potvrzuje slova Putina, že papír snese všechno. Archeologové toto tvrzení jak autora článku, tak Hoxe, který se na zmíněný článek odvolává, nepotvrdili.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.