Rusofil 14.02.2023 16:56 Zobraziť v diskusii

Re: Quo vadis slovenské zdravotníctvo?

Osobní zkušenost. Před 10 dny odvezla záchranka mého tátu do nemocnice. Samozřejmě, že jsem ho vybavil vším, co by v nemocnici mohl potřebovat, včetně krabičky na týdenní rozdělení léků. Bere jich 20 denně.
Dnes se vrátil z nemocnice domů a nestačím zírat. Kromě věcí, které si s sebou vzal do nemocnice dostal: novou exkluzivní krabičku na léky, vlhčené ubrousky, 5 ks jednorázového spodního prádla, tablety na čištění zubní protézy, sprchový gel, tělové mléko ( ne testery ale plnohodnotné balení), dezinfekční gel na ruce, multivitaminy, jeden test na covid, 3 ks respirátorů, keramický hrnek na čaj, povlečení na podhlavník, pomůcku na trénink ruky a 2 ks časopisu Čarovné Slovensko.
Na co si táta nejvíce stěžoval byla strava, ale jemu nechutná nikde jinde, než doma. Ze záporů bych zdůraznil nemožnost se dovolat pro informace o zdravotním stavu, i když jsem volal v určený čas, na určené číslo. A také velký chaos v čase návštěvních hodin. Také mě překvapilo, že personál nemocnice nebyl ve stejnokrojích, takže se nedalo vydedukovat, kdo je zaměstnancem nemocnice a kdo ne.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.