Lavazza 15.02.2023 16:43 Zobraziť v diskusii

Re: COVID - následky vakcín

Tak ešte varovanie pre tých, čo sú single:

Podle doktorky Naomi Wolfové, která zkoumala účinky injekce Pfizer, neočkované ženy hlásí „nesnesitelné bolesti a menstruační křeče po styku se svými očkovanými manžely“.

„Dokumenty společnosti Pfizer ukazují, že ženy jsou vystaveny této [mRNA vakcíně] od očkovaných mužů během pohlavního styku,“ řekl Dr. Wolf Emerald Robinson v pořadu The Absolute Truth.

Miliony neočkovaných svobodných žen se vyhýbají svobodným mužům, kteří byli očkováni mRNA, aby zabránily „uvolnění“ proteinů z vakcíny fyzickým kontaktem.

Infowars hlásí: Spisovatelka Laura Wellingtonová je jednou z takových svobodných žen, která říká, že se to „stalo jejich novým normálem“, přičemž odkazuje na sebe a další svobodné ženy, které se vyhýbají očkovaným mužům.

"Mnoho svobodných mužů ani neví, že se o nich nepočítá, protože se rozhodli nechat se očkovat."

Nestojí to za riziko „nakazit“ spike proteiny od „plně očkovaného“ partnera.

Abychom byli spravedliví, neočkovaní muži čelí stejným problémům jako „plně očkované“ ženy, z nichž mnohé militantně podporují vakcíny a shlížejí na muže, kteří právě vakcínu odmítli.

V mnoha ohledech je lepší být prostě single, než se spojit s někým, kdo si nechal zničit imunitní systém léky.

Neočkovaní rodiče po celém světě nyní také varují své děti, zejména dospívající, aby si dávali pozor na potenciální očkované lidi.

——-
Takze asi deti ešte ubudne….

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.