Lavazza 17.02.2023 08:32 Zobraziť v diskusii

Re: Toto plánujú so slovenským školstvom

Zora povedal/-a: Vidím hlavne vyrábanie ďalšej všeobecnej hystérie.

No asi to nie je len hystéria žiaľ:

https://www.aktuality.sk/clanok/IuxCOXv/mladi-hladaju-informacie-o-sexualite-na-internete-ci-vo-filmoch-pre-dospelych-vedomosti-im-maju-odovzdat-skoly/

Zásadnú zmenu má priniesť nová reforma školstva. V nej by mala byť výučba vzťahovej a sexuálnej výchovy pevne zakotvená. Školy budú povinné zaradiť ju ako prierezovú tému do viacerých predmetov.

A že to myslia vážne ukazuje aj toto:
https://www.hlavnydennik.sk/2023/02/13/s-nasim-skolstvom-to-ide-dolu-vodou-videli-ste-uz-ucebnicu-sexualnej-vychovy

Videli ste už učebnicu sexuálnej výchovy? Našli sme prvú učebnicu o sexuálnej výchove pre naše deti. A aj keď by sme ju chceli ohodnotiť bez použitia expresívnych výrazov, žiaľ, nie je to možné. Tá učebnica je jeden veľký hnus. Zaujímavé však je, že niečo také sa pripraví v čase, keď štát vedie údajne najkresťanskejšia vláda od vzniku Slovenskej republiky.

Na Školskom portáli nás zaujala informácia o tom, že na svete je prvá pracovná učebnica sexuálnej výchovy. A nebude jediná, vznikne ich celá séria. Vo verzii pre deti vo veku od 10 do 15 rokov, časť „9.2 Sexualita (13 – 15)“, sme našli vysvetlivky skratiek LGBTIQA+. Trochu veľa písmen, ale chápeme, že kvôli všeobecnému rozhľadu je dobré poznať ich význam.


—-/-
Moje deti majú 10 o pól roka. Ja si myslím, že by mali skôr zaoberat riešením rovníc ako týmito p****mi. Som zhnusená a zdesene, info o sexe by mali deťom dať rodicia.

https://www.40plus.sk/max-kasparů-deti-su-neurotizovane-zije-sa-povrchne-vychodisko-hlboky-rozhovor-a-zaujem-o-dieta/

Ja chápem že toto fórum sú všetko pricetní rodicia, ale rozhovor je dobrý.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.