Lavazza 17.02.2023 20:25 Zobraziť v diskusii

Re: Zuzana Čaputová - (p)rezidentka

Pokyny sa zrejme menia hodne flexibilne, hodnotí L. Blaha:

ČAPUTOVÁ ZASE ZRADILA - ČAKAL OD NEJ NIEKTO NIEČO INÉ?

Prezidentka Čaputová pred chvíľou vyhlásila, že žiadnu úradnícku vládu nateraz nevymenuje. Mohla by prosím Slovensku vysvetliť, načo to celé bolo potom dobré?

  1. Sulík aj Matovič vyhlásili, že ak úradnícku vládu vymenuje, odsúhlasia júnový termín predčasných volieb.

  2. Matovič síce ako správny schizofrenik už na druhý deň tvrdil niečo iné, ale Sulík by bohato stačil.

  3. Takže bolo treba spraviť jediné - Čaputová mohla dať pravici ultimátum, že ak nezahlasujú za júnový termín, vymenuje úradnícky kabinet.

  4. A tak čo spravila Čaputová? Ako v správnej fraške - spravila presný opak. Vyhlásila, že žiadnu úradnícku vládu nevymenuje. A teda, že Matoviča podrží.

  5. Miestny magor teda môže ďalej veselo chrliť smrtonosné nápady, ktorými ničí Slovensko. S asistenciou Sulíka, ktorý ho môže kedykoľvek zastaviť, ale nie, veď sa predsa s Matovičom dohodli na septembri a to je predsa sväté 🤦

  6. Slovensko nemá funkčnú vládu, zdražovanie je neúnosné, ekonomika pred kolapsom, vláda nevie zabezpečiť ani elementárnu pomoc seniorom, deťom či bezdomovcom, nikomu. Lebo tu nič nefunguje.

  7. A Čaputová má v rukách všetky páky na to, aby Matoviča so Sulíkom vypla jedným rozhodnutím. No ona oznámi, že to neurobí. Tu niekomu naozaj preplo.

  8. Tak s prepáčením, načo to jej celé divadlo bolo dobré? Veď ona zase len zradila Slovákov. Tak ako pri celoplošnom testovaní, ktoré mohla zastaviť - a radšej si robila fotky na podlahe.

  9. Zradila aj pri referende, ktoré mohla vypísať - a nie, radšej ho nechala zarezať.

  10. Zradila pri obrannej dohode, ktorú mohla dať na Ústavný súd - no nie, ona ju do dvoch sekúnd podpísala, aj keď ju väčšina Slovákov nechcela.

  11. Zradila aj teraz - stačilo jedno vyhlásenie, že vymenuje úradnícku vládu a ona nie. Zase si nechala, aby si s ňou Matovič vytrel svoj "ctený poslanecký".

  12. Vždy som si myslel, že najväčšou politickou handrou na Slovensku je Heger, ale po dnešku mením názor - je ňou Čaputová. Bez urážky - chápte to ako terminus technicus.

  13. Čaputová svojim rozhodnutím preberá plnú politickú zodpovednosť za všetko, čo ešte Matovič a Sulík napáchajú do septembra. Mohla ich zastaviť lusknutím prsta a ona to neurobila.

  14. Ak nabudúce parlament kvôli Matovičovi prijme nejakú somarinu, budete vedieť, kto za to môže - Čaputová. Ak bude chaos pokračovať, viete, kto za to môže - áno, ona. Ak si budete klásť otázku, kto Slovensko doviedol na pokraj priepasti - je to Čaputová.

  15. A nabudúce, keď ju budete počuť zase niečo tárať, že aký je Matovič zlý, vypnite telku. Ona sa len predvádza. Sladké reči a skutek utek.

Choďte si prebrať zase nejaké ocenenie do Ameriky, pani Čaputová, zase ste zradili Slovensko, určite z vás majú radosť ☹️

CaputovskaBeznadej

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.