Lavazza 18.02.2023 11:14 Zobraziť v diskusii

Re: Toto plánujú so slovenským školstvom

Zora povedal/-a: Napriek tomu, že učitelia fatálne zlyhali v covidovaní, veľmi by ma prekvapilo masové fatálne zlyhanie v oblasti vyučovanie prierezovej témy SV.

No obdivujem tvoj optimizmus, ktorý prameni možno z toho, že si nie v bezprostrednej blízkosti školy.

Tak na skolu kde chodiaxmoje deti, sa pravidelne robí farebný týždeň. Na každý deň je určená farba a deti si môžu nemusia obliecť v danej farbe, trieda sa potom fotí. Nuž ako vysvetlíš dieťaťu, že toto je možno predpríprava a jedného dňa bude dúhovy týždeň. Môže to byt neškodne a nemusí. Prevrátila som oči že fialový deň. Sorry kvoli jednému dňu v škole nedám 10 eur za tričko. Fialovej!!!

PdF UK - Predmet Rodové štúdie, samozrejme p****na na n-tu. Napriek vsetkym výhradám svedomia to absolvovať musím, lebo nespĺňam skladbu predmetov. Dám ti sem potom vycuc prac mojich spoluziacok. Budes oči otvárať.

Vacsina spoluziacok okolo 30 a 30, nevidí LGBT agende žiaden problem, tolerancia a pod. Vôbec nevidia čo je tá tým. Úplne stačí ak by sa chytili tejto casti spektra.

A nie že sa to nedeje. V lete som bola na stretnutí Svobofnych buniek, je tu o tom vlákno. Bola tam rodicia, mám so slzami v očiach rozpravala, že mala chlapca a už nemá, lebo je dievča. 18 rokov. Neprislo mi to ako prípad z milióna, tá agenda je veľmi silná a nie že nie.

Ja s veľa vecami čo hovorí Noro z IV nesúhlasím. Ale s touto určite - keď príde decko zo školy treba upratať bordel v hlave, teda odstrániť a vysvetlit ideologické nánosy.

Es ešte jedna vec - my máme maďarčine take príslovie, job félni, mint megijedni niečo ako better safe than sorry. (Lepšie sa je báť ako zľaknúť).

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.