Lavazza 18.02.2023 11:27 Zobraziť v diskusii

Re: Správy z Maďarska

Brutálne:

https://standard.sk/321468/clenovia-antify-pri-utokoch-v-budapesti-brutalne-zmlatili-osem-ludi-povazovali-ich-za-nacistov/

Gang krajne ľavicových útočníkov, pôvodom najmä zo zahraničia, koncom minulého týždňa v Budapešti pri sérii útokov napadol minimálne osem ľudí. Obete vo veľkej presile členovia hnutia mlátili kladivom, paralyzérom či železnými tyčami. Dôvodom incidentov bola zrejme nesprávna domnienka, že ide o neonacistov zúčastnených na pietnej spomienke.

Budapešť sa spamätáva zo série útokov vedených členmi radikálne ľavicového hnutia antifa namierených proti bežným civilistom v domnienke, že ide o sympatizantov naonacizmu.

Maďarská polícia a tamojšie spravodajské služby majú v hľadáčiku celkovo pätnástich predpokladaných útočníkoch vrátane mnohých žien, ktorí pri štyroch incidentoch napadli minimálne osem ľudí. Šiestich agresorov už zatkli. Medzi podozrivými sa nachádza jeden občan Maďarska, jeden občan Talianska a zvyšok tvoria Nemci.

Skupina radikálov okrem rozdávania kopancov a úderov útočila napríklad špeciálnym kladivom, paralyzérom, olovenými rukavicami, boxermi, železnými tyčami/obuškami alebo slzotvorným plynom. Všetky obete si zrejme vyhliadla náhodne a krátko predtým ich podľa polície sledovala.
——

Tak toto si ti dobrí akože kt stoja proti náckom? Uvedomujú si napr nasi politici, že ako automaticky titulujú Republiku fašistami a potom stačí takáto skupina môže dôjsť k tragédii???? Samozrejme že nie, inštrukcie sa plnia, rozmýšľať nie je potrebné, ak by bolo hypoteticky vôbec možné.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.