Počtář 18.02.2023 16:33 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

@Ivca povedal/-a:
Našla jsem asi u Reichla na Pokec24 https://www.nepodvoleni.cz/ velmi dobrý zpravodajský přehled, je tam i Petrov, Pjakin, Panarin

Vzhledem k tomu, že se nám tady s 3 minutovým zpožděním zhmotnil příspěvek z jiného fóra, tak se nedivím, že se tady s cca 4-ř hodinovým zpožděním zhmotní taky jeho souputník.
—————————————————————
Zajímavé.
No prosil bych si pár doplňujících informací:
i. myslíš Reichla nebo Rajchla?
ii. a kterým odkazem Reichl/Rajchl na Pokec 24 odkazuje ten web nepodvolení?

A teď si propočítám samotný web nepodvoleni.cz.
i. pokud bych se díval na jeho úvodní stránku tak 10 sekund, mohl bych souhlasit, že jde o “velmi dobrý” zpravodajský přehled, jenomže zůstal jsem o něco déle
ii. web se tváří jako portál ”všech” alternativních webů - realizuje podobnou myšlenku, jako obecnější portál pravednes.cz (Ale na rozdíl od pravednes.cz se mi u nepodvoleni.cz vybavilo: “Jeden prsten vládne všem, Jeden jim všem káže, Jeden všechny přivede, do temnoty sváže v zemi Mordor, kde se snoubí šero se šerem.”)
iii. web je anonymní, u >původních< článků nejsou ani nicky, pokud nepočítám všeobjímající podpis “Redakce” a přitom se nám to tváří jako “velké” a “zpravodajské”
iv. poslední články pod nickem “Redakce” jsou cca z poloviny roku 2022, dál už je to jenom spící web, kde automat přebírá články ze zdrojů, které nastavil tvůrce a úspěšně tak budí dojem “aktivního” webu
v. vypadá to jako pokročilejší (protože schopný pracovat jako automat) klon webů, které jsem již zde propočítával (viz moje příspěvky obsahující “Máme tady takovou analogii s praním špinavých peněz.”)
vi. říkáš, že je tam “Petrov, Pjakin, Panarin” a já říkám, že tam NEJSOU, protože
a) Petrov tam má 1 (slovy “jedno”) video na úvodní stránce webu, je to jeho 1. lekce série “Úvod do KSB”, další videa (nebo linky na ně) nejsou a dokonce se z toho videa ani nejde dostat na kanál, odkud je video vzato (což např. u TyTrubka videí jde)
b) Pjakin to samé, jsou tam všeho všudy 4 videa: jeho obecná přednáška o GP, a po jednom videu z roků 2017, 2018 a 2022
c) je tam odkaz na smazaný TyTrubka kanál Panarina a Jurije Podoljaky (kde link je označen jako “Nový”), přitom oba již dlouho fungují jinde
vii. název webu “nepodvolení” se jistě náhodou podobá názvu série video rozhovorů Petra Hájka “Nepodvolení v Protiproudu”
viii. a co tedy na tom webu skutečně je? Tak nějak kaleidoskopické namáčecí všechno, z toho nejzajímavějšího vybírám:

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.