Lavazza 19.02.2023 11:22 Zobraziť v diskusii

Re: Tip na film

Dokument , ešte keď mainstream aspoň pôsobil, že chce informovať:

Vojnový zločinec Shiro Ishii, ktorý dostal od USA azyl, beztrestnosť a peniaze ~ umučil viac ako 200 tisíc ľud.🤔

🔹️Viete že, priekopník vo vývoji bakteriologických zbraní diabolský doktor, vojnový zločinec Shiro Ishii, ktorý umučil viac ako 200 tisíc ľudí , dostal spolu so svojimi spolupáchateľmi vojnových zločinov od USA azyl , peniaze a beztrestnosť za jeho "vedecké poznatky" o čom v roku 1948 s ním dohodu podpísal za USA osobne Douglas MacArthur generál armády Spojených štátov amerických a veliteľ spojeneckých vojsk bojujúcich v Pacifiku?

"Vedecké poznatky" o ktoré mali USA taký veľký záujem :

Jednotka 731 vedená Shiro Ishim , mala mrazničku nastavenú na -10°C.
Strkali do nej ľuďom končatiny tak, aby sa im vytvorili omrzliny, ktoré neskôr rozmrazili a študovali hnitie ľudského tela.

Niektorým obetiam bola odopieraná akákoľvek tekutina, takže umierali na dehydrovanie. Iným pištoľou prestreľovali žalúdky a následne im náboje vyberali z tela von.

Ľuďom vykonáali amputácie končatín bez podania anestézie. Injekčne vstrekávali morskú vodu do ľudských žíl, aby zistili, či sa môže používať namiesto fyziologického roztoku.

Odrezávala sa časť pečene, aby sa zistilo, ako dlho vie človek prežiť len s polovicou orgánu.

Často väzňov vystavovali smrteľným dávkam röntgenových lúčov.

Ľudí zapaľovali plameňometmi. Niektorí boli pochovávaní zaživa. Iným sa do žíl vpichovala zvieracia krv.

Väzňov infikovali vírusmi, baktériami a patogénmi ako antrax, cholera, gangréna, týfus, tuberkulóza, syfilis, kvapavka, kiahne a botulizmus.

Vivisekcia bola na dennom poriadku. Iné experimenty zahŕňali nútené spontánne potraty tehotných žien, srdcové infarkty a mŕtvice.

Pri testovaní účinkov zbraní, boli väzni pripútavaní ku kôlom a pri nich nechali vybuchovať granáty.
Ishiho jednotka vyvinula disperzné techniky pre bakteriologickú vojnu.

Rozprašovali na nič netušiacich ľudí v meste antrax či choleru, rôzne parazity a epidémie.

Otrávil pitnú vodu a jedlo. Takýmto spôsobom Shiro Ishii (cenný zmluvný partner Douglasa McArthura generála USA) zabil podľa odhadu od 200 tisíc do 580 tisíc ľudí.

🔹️Vedeli Ste, že v roku 1969 zverejnili v USA novinári kauzu ktorá sa stala na strelnici v Utahu,kde "zatúlaný" mrak nervovoparalytickeho mraku zabil viac než 6.000 ovcí? Vláda USA bola nakoniec prinútená priznať zodpovednosť.

🔹️Vedeli Ste o tom, že v réžii oficiálneho programu USA v rôznych mestách prebehol rad skúšok nasadenia bakteriologických zbraní bez vedomia tam žijúcich obyvateľov ?

🔹️Vedeli Ste , že armáda USA používala ako pokusných králikov 2.200 členov cirkvi Adventistov siedmeho dňa a bakteriologické pokusy na nich osobne schvalil minister obrany USA ?

🔹️Vedeli Ste , že armáda USA v Pacifiku(atol Johnston,Hawai) robila oficiálne skúšky bakteriologických zbraní (smrteľnou tularémiou zamorili plochu o priemere 100km) , pri ktorých sa chceli dozvedieť, či sa ich účinky vyrovnajú vodíkovej nukleárnej bombe?

Výsledky vláde USA preukázali, že sa dá viesť biologická vojna, ale keďže takýto spôsob boja je veľmi efektívny, tak rozhodli o ich vysokom utajení, aby sa to nedozvedela verejnosť ako aj prípadní nepriatelia.

🔹️Sociologička Jeanne Guillemin
(americká lekárska antropologička a autorka, ktorá 25 rokov učila na Boston College ako profesorka sociológie a viac ako 10 rokov pôsobila ako seniorka v odbore bezpečnostných štúdií na Massachusetts Institute of Technology) :

Obyvatelia na území nepriateľa sú chápaní, ako spolupáchatelia, ako nedieľná súčasť odporu, ktorý treba zlomiť. Víťazstvo tak môže vo veľkej časti závisieť na zabíjaní civilistov.
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️

..môžte si o tom niečo málo pozrieť vo videu nižšie...

https://t.me/investigativnyblogSK/25199

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.