Franta 20.02.2023 11:55 Zobraziť v diskusii

Re: Zprávy z USA

Americký prezident Joe Biden je na pokraji třetího stádia demence a je nespůsobilým člověkem!
Lyžařská chůze, zřídkavé mžourání, echolálie a anémie naznačují chorobu amerického lídra. Geriatr Koněv sa domnívá, že americkým lékařům nabídli velmi dobrou sumu a proto pozitivně zhodnotili Bidenovo duševní zdraví.
„Vyvinula se u něho lyžařská chůze – specifický typ chůze, jakoby se člověk klouzal po zemi. Jde o narušení extrapyramidového systému, které se projavují v pozdějších stádiích poškození mozku. Projevuje se to zřídkavým mžouráním a echolálií, teda někdy opakuje slova, které jsou mu adresované, anémiou. Všechny tyto příznaky signalizují, že Bidenova demence postupuje. A závěry amerických lékařů? Kdysi byli známí svojí neúplatností, ale nabízená suma byla, samozrejmě, tak velká, že dávají takové závěry,“ zdůraznil Koněv.
Poznamenal, že prognóza Bidenova stavu je nepříznivá pro něho i pro stát.
„Zatím vládne, i když nevládne, povězme si pravdu. Tato osoba někdy pravděpodobně zapomene, co se stalo před 30 minutama,“ dodal Koněv.
https://cz24.news/americky-prezident-joe-biden-je-na-pokraji-tretieho-stadia-demencie-a-je-nesposobilym-clovekom-stanovil-skutocnu-diagnozu-lekar-odbornik/

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.