Lavazza 26.02.2023 18:36 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

A takto si tu žijeme alebo analýza ústavných činiteľov, členov v vlády a ďalších verejných činiteľov, zdroj neCt24:

🤡Lídr největšího slovenského opozičního hnutí Směr-SD Robert Fico navrhuje uživatelům sociálních sítí projít test Směrem

„Současná vládní garnitura zavedla za poslední tři roky nový etický kodex. Zkuste si dole jmenované zaměnit za představitele SMĚRU-SD a představte si, co by se dělo..., píše Fico na sociální síti.

ETICKÝ KODEX SOUČASNÉ VLÁDNÍ GARNITURY

▫️MŮŽEŠ UKRADNOUT VYSOKOŠKOLSKÝ TITUL. A můžeš být předsedou parlamentu, vlády nebo ministrem školství (B. Kollár, I. Matovič, B. Grohling).

▫️MŮŽEŠ VZÍT ÚPLATEK. Úplatek 100 tisíc Euro pro ministra vnitra R. Mikulce potvrzuje prezident FS F. Imrecze v nahraném rozhovoru se šéfem NAKA B. Zurianem.

▫️MŮŽEŠ ZABíT ČLOVĚKA. A staneš se jako D. Lipšic speciálním prokurátorem.

▫️MŮŽEŠ NECHAT ZEMŘÍT NEVINNÉHO ČLOVĚKA. Veřejná ochránkyně práv konstatovala porušení práv advokáta Ľ. Křivočenka, který se bez poskytnutí základní lékařské péče zadusil na Covid ve vazbě, za jejíž výkon nesla politickou odpovědnost ministryně spravedlnosti M. Kolíková.

▫️MŮŽEŠ PÍT ZA VOLANTEM. A staneš se předsedou Specializovaného trestního soudu (J. Hrubala byl dvakrát přichycen při řízení auta pod vlivem alkoholu).

▫️MŮŽEŠ JAK STBák UDÁVAT SVÉ PŘÁTELE. A staneš se ministrem životního prostředí jako J. Budaj.

▫️TVŮJ RODINNÝ PŘÍSLUŠNÍK MŮŽE VŠE. Bratr J. Šeligy si koupil od Státních lesů rodinný dům s lukrativním pozemkem, bratr M. Kolíkové vydělává miliony Euro na obchodu s RTVS, dcera R. Sulíka za státní peníze absolvovala výlet do Dubaje.

▫️MŮŽEŠ OTEVŘENĚ LHÁT CELÉ VEŘEJNOSTI. A nadále budeš ministrem jako J. Naď, který veřejně lhal o obranném systému S-300, který vláda tajně darovala Ukrajině.

▫️MŮŽEŠ HRUBĚ ZNEUŽÍVAT SVÉ Pravomoci. Obvinění vyšetřovatelé NAKA J. Čurilla spol. připravující likvidaci vyšetřovatelky D. Santusové a likvidující opozici byli povýšeni v hodnostech i funkcích.

▫️MŮŽEŠ KAŽDÉHO POSLAT DO P... A budeš ministrem zahraničních věcí jako R. Kačer, který hrubě veřejně urazil každého s jiným názorem na válku na Ukrajině.

Sledujte @neCT24

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.