Lavazza 28.02.2023 05:49 Zobraziť v diskusii

Re: Zuzana Čaputová - (p)rezidentka

Tibor Gašpar to veľmi dobre vyjadril:

Tibor Gašpar:
POKRYTCI 🤮

ℹ️ Na úvod chcem povedať, že odsudzujem akékoľvek násilie, hrozby násilím, či vulgárne prejavy. O to viac to platí keď je dotknutá žena.

➡️ Pokrytectvo, ktoré tu za posledný deň predvádza samozvaný „hlavný prúd“ a niektorí politici na čele s bojovníčkou za práva žien (keď sa to hodí) prezidentkou Čaputovou, sa však nedá nazvať inak ako paródia na slušnosť.

☝️ Budem veľmi konkrétny a použijem príklad, názor si už spraví každý sám:

👉 Píše sa február 2023, budem citovať niektoré neprípustné vyjadrenia zatiaľ neznámej osoby, na adresu redaktorky RTVS Marty Jančkárovej: „...ty špina špinavá zapredaná, nech ti jazyk zdrevenie, nech skapeš do zajtra rána Ty aj celá tvoja rodina v Rajke. Opľujem Ťa chrachľom Ty sviňa, opica, ty dezolátka zapredaná. Si platená z našich daní, čo si si to dovolila ty žumpa jedna...“

🗣 Prichádza masívna reakcia médií, politikov, NAKA formuje útočnú skupinu, prezidentka Čaputová bubnuje do boja proti zlu a nenávisti.

👉 No a teraz sa vráťme chvíľu späť v čase, píše sa júl 2021, budem citovať niektoré neprípustné vyjadrenia „elitných“ vyšetrovateľov známych ako „Čurillovci“, verejných činiteľov pri výkone svojich právomocí na adresu vyšetrovateľky inšpekcie Diany Santusovej: „...Henta pani Santusová je taká zvláštna.. prijbaná...Teraz tam je pča v robote...Zapálime jej auto kanistrom...Ja som chcel tam dať na výstrahu štyroch ježkov, no ale tak, keď to chceš poňať hneď takto z ostra...Lebo nemyslím si že je cesta ju takto ujbať po procesnej stránke, ale ju jednoducho zdiskreditovať...Len ju treba, ako keby ju normálne spraviť a do väzby jbnúť...ju treba jbnúť toto dobre neskončí...A zrazu keby bola v putách ona sa zlomí hneď...že ju treba kopnúť do pče...“

🗣 No a reakcia? Médiá sú ticho, „Čurillovci“ sú povýšení do funkcií, a prezidentka Čaputová opäť nevidí a nepočuje, jediné čo stíha je bubnovať za „našich ľudí“.

🤷‍♂️ Jeden by povedal, rovnaká morálka, rovnaká etika, rovnaký postih pred zákonom.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.