rony 28.02.2023 08:05 Zobraziť v diskusii

Re: Ekologická pohroma v Ohiu

'Nové 9/11': Rakovinové mračno sa šíri po USA po masívnom biologickom útoku
Preklad
Ľudia nazývajú to, čo sa stalo, „Černobyľské Ohio“ alebo „Nové 9/11“ ako toxický spad z vykoľajenia vlaku vo východnej Palestíne, Ohio, ktorý sa naďalej šíri po USA, znečisťujúce ovzdušie a vodu.
V tejto oblasti sa našli mŕtve ryby a ďalšie zvieratá uhynuli po príchode podozrivých vládnych úradníkov, ktorí nevysvetliteľne podpálili vykoľajené vagóny, ktoré obsahovali nevyliečený vinylchlorid (VC), jednu z najtoxickejších látok, aké človek pozná.
Miestni obyvatelia sú pobúrení, že vláda znečisťuje ovzdušie a vodu a snaží sa udalosť zakryť bagatelizovaním situácie.
Ide o veľkú ekologickú katastrofu, ktorá sa práve teraz deje v reálnom čase a ovplyvňuje skutočných ľudí.
Čoraz viac miestnych prichádza k záveru, že išlo o premyslený čin.
Podľa Sil Caggiano, nezmyselného experta na HAZMAT, americká vláda „bombardovala“ východnú Palestínu jadrovou bombou.
To, ako sa úradníci na mieste po vykoľajení zachovali, je podľa miestnych obyvateľov jednoducho neuveriteľné. Z vlaku unikal len jeden vagón, ale úradníci použili „malé výbušniny“ na vyfúknutie dier do iných nádrží s PV, aby vytiekol a mohli ho zapáliť. Urobili tak zrejme bez toho, aby sa snažili najprv odstrániť z oblasti iné menej prchavé, ale aj vysoko toxické chemikálie.
Znie to príliš šialene, aby to bola pravda, ale presne to urobili. A úradníci a médiá sa zaoberajú zločinným zatajovaním pravdy.
A netrpia tým len ľudia v najbližšom okolí.
K havárii a úniku toxických látok do ovzdušia došlo na veľmi strategickom mieste, ktoré zasiahlo desiatky miliónov ľudí.
Rieka Ohio, ktorá slúži viac ako 10 % obyvateľov USA, bola údajne znečistená chemikáliami z vykoľajenia vlaku. Rieka zásobuje pitnou vodou viac ako 5 miliónov ľudí okrem priemyslu až do Západnej Virgínie, čo ovplyvňuje viac ako 30 miliónov ľudí žijúcich v povodí rieky Ohio.
Ale stáva sa to ešte zaujímavejšie.
Hollywoodsky film o havárii vlaku v Ohiu „White Noise“ bol natočený na rovnakom mieste ako skutočný vrak a mnohí komparzisti vo filme boli miestni obyvatelia. z východnej Palestíny, Ohio. Mnohí z týchto miestnych obyvateľov sa podieľali na natáčaní scén evakuácie z oblasti. Rýchly posun vpred o pár mesiacov a evakuujú oblasť v reálnom živote.
Ale vážne, aké sú šance, že sa to môže stať? Vzhľadom na to, že vieme, že svetová elita si nás rada posmieva, je toto ďalší príklad „prediktívneho programovania“?

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.