Lavazza 28.02.2023 09:21 Zobraziť v diskusii

Re: Kauza RTVS

Pohľad p.tezidentky je tu: https://ksbforum.info/discussion/comment/18789#Comment_18789

Reakcia J.Naďa tu: https://ksbforum.info/discussion/comment/18753#Comment_18753

Je tam aj video z Naďovho fb, tak si pozrite, kam sme až klesli.

Pohľad HS na danú vec:

https://www.hlavnespravy.sk/mali-by-vysvetlovat-namiesto-toho-arogantne-utocia-co-ukazala-kauza-rtvs/3060012

Verejnoprávna RTVS a jej redaktorka Marta Jančkárová majú škandál: nepustili do diskusnej relácie podpredsedu najväčšej opozičnej strany. Oni však nielen že sa za svoju vinu nekajajú, ale dokonca útočia a požadujú ospravedlnenie.

Všelijako hlúpo, drzo a školácky sa vyhovárajú, lenže svoju jednoznačnú vinu zo seba nijako nezmyjú. A čo je neuveriteľné, namiesto toho, aby aspoň mlčali, tak RTVS, Jančkárová a celá ich spriaznená mediálna a politická čeliadka dokonca bezočivo útočí.

Ako zámienku použili výhražné emaily a telefonát. Tie útoky mohli byť skutočné, predpokladajme, že si ich Jančkárová nevymyslela, aby odviedla pozornosť a zachránila si pracovné miesto, hoci pri použití starého pravidla Cui bono treba brať do úvahy všetky možnosti.

Nie, nechceme bagatelizovať a už vôbec nie ospravedlňovať hrozbu smrteľných či násilných vyhrážok pracovníčke televízie. Toto nemožno akceptovať a máme na to patričné orgány, ktoré, dúfajme, páchateľa vypátrajú. Je však úplným vrcholom bezočivosti, čo hneď s hyenizmom sebe vlastným urobili podaktoré politické strany, vrátane koaličnej SaS: že okamžite obvinili z výhražnej komunikácie neznámeho hlupáka stranu Smer-SSD. Vraj to je výsledok toho, že Smer ľudí radikalizuje!

A že vraj Smer sa má za tie útoky neznámeho jedinca ospravedlniť! Neklamem, naozaj prišli s takouto požiadavkou… Toto sú také neuveriteľné veci, že na to ťažko hľadať slová. Ostáva veriť v jediné: že dostatočný počet ľudí bude pri voľbách používať na rozmýšľanie mozog a nie nejakú inú časť tela.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.