Lavazza 01.03.2023 15:41 Zobraziť v diskusii

Re: Správy zo Slovenska

Tak keď už aj odtiaľto ide kritika:

https://www.hlavnespravy.sk/nazlerova-sa-zastal-tych-ktorych-hlas-nepocut-politikom-odkazala-chodte-do-prd/3061932

Renáta Názlerová je ľuďom známa najmä ako obhajkyňa zo seriálu Súdna sieň. Táto aktívna žena je však absolventkou žurnalistiky, autorkou mnohých kníh, bývala redaktorkou aj šéfredaktorkou, moderátorkou, venuje sa móde, vzala funkciu riaditeľky DSS v Pezinku po tom, čo tam zomrelo na covid 11 klientov a zamestnancov, etc… A tentokrát, zdá sa, sa naozaj naštvala.

Pol milióna starobných dôchodcov žije pod hranicou chudoby. Z 10 invalidných dôchodcov je ich až osem, ktorí žijú v reálnej chudobe. Tí, ktorí majú dôchodok nižší ako 420 eur majú na deň na stravu 0,50 eur. Takže ešte raz a zrozumiteľne: choďte do prd… už niekam s tými vašimi, “kto dal koľko percent za ktorej vlády” a presne tam choďte aj s tým ako “sa to bude” v lete či na jeseň riešiť,” píše známa osobnosť a nešetrí kritikou:

“Lebo značná časť tých, o ktorých hovoríme, sa už týchto vašich úžasných riešení nedožije. Ľudia, ktorí pracovali, koľko vládali, a postavili túto krajinu na nohy, nesmú dožívať v chudobe a nedostatku. NESMÚ!!!!! A nehovorte, že na to nemáme peniaze… keď idete zase rozdávať…”

———
Myslím, že tu sa s ňou nedá nesúhlasiť.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.