Lavazza 02.03.2023 10:11 Zobraziť v diskusii

Re: Slovenský pochod za mier

Gén. Šefčik:

Je štvrtok ráno, zajtra o takomto čase vyrazím do BA. Trhači pôjdu do opatery syna a ja voľný vyrazim na návšteva tour po celej trase. Využijem to a cestou navštívim veľa dobrých priateľov.
Na Prezídium PZ ako toxicka osoba nepôjdem, nechcem aby Tí čo by sa so mnou stretli, mali nejaké problémy. Ale aj tak vyzvem policajtov, ktorí budú zajtra slúžiť k zdravému rozumu a rozvahe. Tento mierový a spontánny pochod občanov za mier je avízovany dlhodobo, niekoľko mesiacov. Po mnohých mestách už tieto pochody prebehli, vždy boli slušne, bez väčších problémov. Ak sa vytiahli stranícke vlajky, po upozornení, že ide o občiansky pochod sa tieto vlajky stiahli. Žiadne problémy. Stretnutia boli ľudské, príjemné, priateľské, bolo cítiť človečinu a súdržnosť. Lenže včera sa zobudil jeden aktivista, bývalý poslanec NR SR za SAS, ktorý zajtra v presne tom istom čase, na presne tom istom mieste organizuje svoj pochod za "mier" vo svojom ponímaní s žltomodrými vlajkami. On ma svoj svet, ma úplne iné ponímanie mieru a to je on, čo v NR SR schválil pobyt okupačných vojsk USA v rámci vraj obrannej zmluvy. Tento Miroslav uboŽIAK z diaľky sledoval pochod v Prievidzi a natočil svoje nenávistne video. Neprišiel medzi ludi a neprezentoval svoj názor, ale obďaleč s kapucňou na hlave natáčal svoj pohľad na svet.
Žiadam policajtov aby boli rozvažni pri provokácii tohto mentálneho zaostalého jedinca. On príde provokovať zhromaždenie v ktorom budu začlenené aj matky s deťmi z pochodu matiek za mier. Pani kolegovia, ak dôjde k provokácii, prosím Vás, postavte sa medzi nás ale čelom k provokatérom. Chráňte zdravu časť spoločnosti. Nie tých, čo podporujú vojnu. Nápravte chybu svojich kolegov z Kútov, kde zásahová jednotka chránila migrantov a so štítmi stála proti občanom.
Uvedomte si, že bojujeme aj za Vás. V dave budú možno aj Vaše matky a otcovia. Nezabudnite, že úsmev, vystupovanie, gesto, pomoc, rada veľa napovie na koho strane stojíte.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.