Lavazza 02.03.2023 16:48 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

Pravá demokracia karpatského typu alebo pred zákonom sme si všetci rovní:?

VIDEO: Muž z Mělníka chtěl podat trestní oznámení na českého ministra vnitra a když se vrátil domů, přijela policie, obrátila mu byt vzhůru nohama, přišlo na něj prý anonymní udání kvůli extrémismu! Za další půl hodiny přijel OSPOD na anonymní udání kvůli zanedbávání dětí! A aby toho nebylo málo, banka mu zablokovala účet! To všechno kvůli tomu, že chtěl podat trestní oznámení na Víta Rakušana za jeho účast na víkendových demonstracích ukrajinských extrémistů z řad Pravého sektoru a Batalionu Azov! O případ se již začala zajímat ruská televize!

Jak se zdá, vnitro zahájilo závadového pana Aleše. A to všechno kvůli tomu, že chtěl podat trestní oznámení na ministra, který chodí na demonstrace ukrajinských extrémistů a on sám dokonce jako extrémista vyvěšuje na budově vnitra plachty s podobiznou Vladimira Putina v pytli na mrtvoly. V Plzni si už dokonce Ukrajinci pořádají diskotéky s názvem Bandera Party, ze kterých jde výtěžek na vojenskou pomoc Ukrajině a teprve po obrovském křiku se věcí začala zabývat policie, protože Stěpan Bandera je dosud považovaný za válečného zločince a kolaboranta s nacisty podle českých zákonů, podobně jako nacisté III. Říše.

https://www.infovojna.bz/article/video-muz-z-melnika-chtel-podat-trestni-oznameni-na-ceskeho-ministra-vnitra-a-kdyz-se-vratil-dom-prijela-policie-obratila-mu-byt-vzhru-noham

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.