Počtář 03.03.2023 13:36 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

Lavazza povedal/-a: VIDEO: Muž z Mělníka chtěl podat trestní oznámení na českého ministra vnitra a když se vrátil domů, přijela policie, obrátila mu byt vzhůru nohama, přišlo na něj prý anonymní udání kvůli extrémismu! Za další půl hodiny přijel OSPOD na anonymní udání kvůli zanedbávání dětí! A aby toho nebylo málo, banka mu zablokovala účet! To všechno kvůli tomu, že chtěl podat trestní oznámení na Víta Rakušana za jeho účast na víkendových demonstracích ukrajinských extrémistů z řad Pravého sektoru a Batalionu Azov!

Protože link na InfoVojnu mi nějak nefunguje, vložím
přímý link na to video
(pozdě, protože mezitím autor videa, Aleš Svoboda, smazal své vlastní video)

Na téma tohoto videa jsem provedl vícedílný výpočet, zde je první díl:

Na první pokus se mi podařilo s tímto člověkem vygúglit jediný odkaz, a to jeho kanál na TyTrubce, kde je ono jediné video.
Podle toho, co říká v úvodu toho videa, tak je činný ještě i někde jinde. (říká, že má "raději písmenka" a hovoří o svých příspěvcích a dále >tvrdí<, že konzultoval TO se senátorkou Zwyrtek-Hamplovou)
Hledalo se mi to obtížně, páč nemám účty a ”Svoboda” je hodně běžné jméno. Ale nakonec jsem našel, že má na fb 2 účty: “Aleš Svoboda” a “Aleš Svoboda II”.
Aleš Svoboda
Aleš Svoboda II

Je správcem fb skupiny "Češi, táhněme na jeden provaz",
https://www.facebook.com/groups/1678005795706610
navíc >údajně< (nemohu ověřit) spolu s Janou Volfovou a Davidem Tygrem Plocem. (Tak tohle >pokud je pravda<, tak to je pečeť a dalších výpočtů už by pro mne ani nebylo třeba.)

Elfové mu kladou za vinu, že >jako první< zveřejňuje falešné citáty různých liberálních osob (Pekarová, Lipavský, Rakušan) a taky p-rezidenta Pavla. (jestli citáty falešné nebo pravé, tohle se mi detailně propočítávat nechtělo, ale je pravda, že mi ty citáty přišly dosti laciné/prvoplánové)

Tyto citáty potom rychle přebírá "TV Šalingrad", fb ANS (Vítová), fb Česká suverenita (Volfová), fb David Tygr Ploc (předseda strany Domov - byla koalice Domov + Rozumní + Česká suverenita), ...
Jeden z příkladů takového citátu byl sdílen na fb stránce "TV Šalingrad", k dohledání v archivu zde
TV ŠALINGRAD | Facebook | Ghostarchive
(nabíhá to velmi pomalu a nakonec vyjede kilometr příspěvků, takže je třeba použít vyhledávání na stránce a hledat řetězec "Svoboda", který je tam 3x; jde o 2 citáty jenerála)
Přebírání příspěvků od Svobody viz na "TV Šalingrad" zde
ofocený příspěvek na TV Šalingrad
nebo u ANS zde
ofocený příspěvek ANS

"TV Šalingrad" funguje na fb i na telegramu
https://t.me/s/tvsalingrad

A teď, co je brněnská "TV Šalingrad" zač.
Zde je video z jednoho pořadu "TV Šalingrad", kde např. od 30. minuty máme pohromadě redaktorku TV Šalingrad (Renata Bernardi), projekt Volný, projekt Jirka "lidový řečník" Černohorský a prezidentský pseudo-kandidát Pavel Zítko (ano, ten co rád nosil černou šiltovku s bílou lebkou a vidle).
video TV Šalingrad z 28.7.
https://www.facebook.com/TVSALINGRAD/videos/287/337577081443776/

Takže kruh se uzavřel a já mám jasno.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.