Počtář 03.03.2023 13:45 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

Počtář povedal/-a: Na téma tohoto videa jsem provedl vícedílný výpočet, zde je první díl:

Zde je druhý díl:
Objevil se názor, že "...citáty s Pavlem kolovaly na facebooku hodně a zjistit, kdo byl na začátku, je dost obtížné. Jak jsi přišel na to, že za tím byl Svoboda?".

To jsem nezjistil já, z toho ho >obviňují< elfové, což jsem psal

Počtář povedal/-a: Elfové mu kladou za vinu...

Pravda je, že jsem to po nich nekontroloval, bylo by to dosti náročné, protože těch odkazů dávají "milion" a často je to na ghostarchive.org, který je nejdřív velice pomalý a pak toho vždycky vyjede "kilometr". Mám ovšem sklon jim (demagog.cz) to - snad poprvé v životě - uznat, když:
i. uvážím, jak mi pocitově ty citáty přijdou

Počtář povedal/-a: (jestli citáty falešné nebo pravé, tohle se mi detailně propočítávat nechtělo, ale je pravda, že mi ty citáty přišly dosti laciné/prvoplánové)

ii. a když uvážím, kdo všechno je v soc-síťové bublině toho Svobody (viz můj původní příspěvek).

Dále se objevil názor:
"...chceš říct, že to s trestním oznámením a policejní prohlídkou a OSPODem je sehrané?"
Tak vzhledem k těm personálním vazbám, co jsem popsal v mém původním příspěvku, tak ano, je to pro mne nedůvěryhodné.
Počítám, že Policie ČR nemůže někomu "prohledat byt", tj. "provést domovní prohlídku", jen tak, sama od sebe (tak daleko nejsme a počítám, že ani nebudeme), ale pouze na příkaz soudu.
https://www.epravo.cz/top/clanky/provedeni-domovni-prohlidky-jako-neodkladneho-a-neopakovatelneho-ukonu-95348.html

A on tvrdí (na videu od času 05:00), že po návratu z policejní služebny (kde se pokoušel podat to TO na Rakušana), u něho doma zvoní Policie. ("za půl hodiny jsem doma a během další půlhodiny zvonek" a "mně tady prohledali celej byt")
Opravdu se Policii z okresního města Mělníka podařilo >do hodiny< sehnat soudní příkaz k domovní prohlídce? Na základě "anonymního udání", jak tvrdí Svoboda a přitom ani neřekne jaký důvod Policie uvedla a hovoří pouze o jakémsi "schraňování"? A ještě mu dokonce zabavili věci (počítač, tablet, mobily). Přitom samotný Svoboda soudní příkaz nezmiňuje. A video natáčí na mobil půjčený od souseda :- ) (Já běžně sousedům, u kterých policie zrovna dokončí domovní prohlídku, půjčuji 1 z mnoha desítek mých mobilů :- ) Jo, a ještě mu stihli zablokovat účet v bance. (A jak to zjistil tak rychle, navíc když mu zabavili zařízení?)

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.