Počtář 03.03.2023 13:49 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

Počtář povedal/-a: Zde je druhý díl:

Zde je třetí díl:

Objevila se připomínka, že Svoboda "...v komentářích vysvětloval, že policie neměla soudní příkaz, že měl doma miminko a nechtěl, aby vznikla konfliktní situace".

Mno, kukláči u něho nezasahovali, nebo ano?
Takže okresní poliši z Mělníka. Už je vidím, jak si ochotně pálí prsty, jak na vlastní triko jedou domovní prohlídku bez soudního příkazu, když mu ani nechtěli (a to mi dává smysl) vzít to trestní oznámení na Rakušana, protože - jak Svoboda zdůrazňoval - měli strach. A pak si policajti ještě sami proti sobě pořizují důkazní materiál v podobě zabavených věcí a to proto, že se jedná o takovou “šajbu” jako je Aleš Svoboda.
Na videu dlouze popisuje, jak se ti policajti báli převzít to TO. A pak do nich najednou “vjede duch policie” a oni neohroženě provedou domovní prohlídku bez souhlasu soudu.
S tím zatím nemohu počítat, nejsme ve 40. letech, ani tu nemáme chuntu jako někde.

Objevil se i názor, že Svoboda - po zabavení věcí - natáčí na mobil manželky.
Tak to je problém. Protože na videu hlásí, že mu zabavili počítač, tablet a mobil jeho i mobil syna. O ženě řeč nebyla. Svoboda sám řekl, že si mobil půjčil od souseda (video v čase od 11:50).

Tady není problém jenom s tou rychlostí, se kterou vše proběhlo (Svoboda tvrdí, že domovní prohlídka + návštěva OSPOD + zablokování >bankovního< účtu, všechny 3 úkony proběhly “během 1 hodiny” - viz video v čase od 06:26). Je zde ještě druhý problém, a to se synchronizací úkonů 3 různých institucí do takto krátkého časového intervalu.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.