Počtář 03.03.2023 13:52 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

Počtář povedal/-a: Zde je třetí díl:

Zde je čtvrtý díl:

Ono totiž neskončilo u 1 videa, Svoboda natočil na druhý den ještě druhé.
Počítám, že soused pana Svobody je hodný a půjčil mobil i na druhý den k natočení dalšího videa.
Protože to první (včerejší) videjko se asi moc nepovedlo, muselo vzniknout dnes druhé,
vysvětlující video
(aktuálně opět smazané autorem Svobodou)

Zdá se, že nejsem jediný, komu se více než 1 aspekt Svobodovy historky nepozdává, protože v úvodu videa si stěžuje, že ”spousta lidí mne osočilo”. Mno, nedivím se. Proto v úvodu slibuje, že všechny papíry, se kterými mává do kamery, naskenuje do “PDF” a bude to na “jeho stránkách”.
Protože včerejší větička s mobilem vypůjčeným od souseda byla “moc”, dnes zaznělo, že policajti zabavili počítač, tablet a mobil >syna<. Z nějakého záhadného důvodu Svobodův mobil nezabavili. Asi zapomněli ;- )
Takže to PDF naskenuje tím sousedovým půjčeným mobilem, ehm, už se mi to začíná plést, chci říci jeho vlastním mobilem, který mu policie zapomněla zabavit :- )
A zdá se, že ani s tou Zwyrtek-Hamplovou to nebylo úplně tak, jak se snažil vyvolat dojem v prvním videu. Protože dnes couvá a tvrdí, že mu textaci toho TO schválila esemeskou a že s ní nemluvil :- )

Pod oběma videi jsou vypnuté komentáře.
Jen na vysvětlenou: připouštím, že podal TO, ale nezdá se mi ona blesková domovní prohlídka bez soudního příkazu včetně zabavení věcí, blesková návštěva OSPOD a do třetice blesková blokace bankovního účtu.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.