Lavazza 04.03.2023 11:39 Zobraziť v diskusii

Re: Toto plánujú so slovenským školstvom

Paralela so slovenským školstvom je očividná:

Po Clintovi sme si mysleli, že väčšieho tupca už Amerika mať nemôže. No s príchodom každého ďalšieho videli sme prerážať to dno a tento pacient z Bieleho domu rovno klepe zdola a je tu "nádej" že si ho rodiny pretlačia aj do ďalšieho kola.

V Gayrópe je to ešte horšie. De Gólov, Kohlov už do politiky nepúšťajú a do predu stavajú vydierateľné, úchylne karikatúry a najnovšia doba ukazuje, že tupé sliepky s minimálnym bodom° Remiša rozhodujú o našej budúcnosti.

Likvidáciou školstva, alebo vďaka SOrošovým knihám, mimovládkam, programom už ani nemáme šancu na zmenu. Viď vzorec na obrázku.

Je jasné, že Kapitalizmus skončil v osemdesiatych rokoch, vďaka vykrádaniu Východnej Európy a Ruska sa agónia natiahla ešte na tridsať rokov, v Amerike vďaka tunelovaniu Gayrópy sa to ešte natiahne na desiatku, no ďalej to končí.

AK viete, ako tvrdo sa učia čínske deti (rôzne školské olympiády vyhrávajú Američania, no ktovie prečo sú americké tímy plné Aziatov) a aj Rusi sa zbavili Bolonského systému vyučovania.

Kto neviete, idea dnešného školstva vznikla počas Alžírskej vojny, kedy utečenci odtiaľ zaplavili Francúzsko a jednoducho ich deti nezvládali učivo. Vláda musela znížiť požiadavky no Francúzi vidiac čo sa deje, vyšli do ulíc (koniec šesťdesiatych rokov). No už to podchytili Anglosaxónci a pomocou rôznych Sorošov zmenili systém na celom západe.

Po likvidácii ZSSR okamžite cez počítače a učebnice tento vírus tuposti preniesli aj k nám. Prvé čo zlikvidovali bola politológia ako nepotrebné učivo. No v drahých školách sa učíte Leninizmus, Marxizmus, pretože musíte vedieť ako riadiť tento svet. Naozajstné vzdelanie je teraz výhradne pod kontrolou štátnych tajných služieb.

Elitné školy teraz nemyslím preslávené Univerzity, kde vychovávajú zelených fašistov s neurčitým pohlavím. Nevšímajte si rajtingy - tie robia výhradne Anglosaxónske agentúry.

Tu v Rusku stretávame celé rodiny z Nemecka, rušia tam biznis a kvôli deťom sa sťahujú niekam do Povolžia, hlavne kvôli deťom, aby im ako povedal klasik "Neotupjevali".

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.