Počtář 06.03.2023 10:43 Zobraziť v diskusii

Re: Rozhovory so Soňou Pekovou

Sonice povedal/-a: Iste sa treba mať na pozore, ale to, čo povedala na bude to správne percento pravdy, akosi odmietam veriť tomu, že sme vznikli v 5 storočí v blate na Ukrajine.
Rusofil povedal/-a: ...Peková, jako člověk, který pracuje v oboru, podpořila DNA genealogii a její výsledky nijak nerozporuje. Neprohlašuje, že Američtí, nebo Britští vědci vyzkoumali, že všichni lidé pocházejí z Afriky. Má svoji hlavu k přemýšlení a nemá v ní seno.
Súlad povedal/-a: Počtár, dobre píšeš. Lenže dobre píše aj Rusofil. A dobre hovorí aj Soňa Peková. Sonice to už vyjadrila.

To je nic proti ničemu.
Ale počítám, že u mluvčího je třeba vždy vážit:
i. co říká
ii. kdy a proč to říká
iii. kdo to říká

Podívejme se např. na projekta Volného: věci, které říkal během plandemie v Poslanecké sněmovně ohledně koronabacilu, tak to nemělo chybu! Byl jediný, který říkal pravdu, na plnou hubu a ještě na takovéto úrovni. Ve Sněmovně, spolu se svým kumpánem Bojkem, demonstrativně bojkotoval nošení roušek. Nebo když v živém vysílání v hlavním vysílacím čase v pořadu moderovaném Jakubem Eisenkraftem Železným (což je asi největší havloid a psychotrockista na ČT) 2x za sebou zopakoval, že Venca Flaška je jeden z největších vlastizrádců v historii ČR.
A výsledek? Ka-ta-stro-fa.
Vliv na průběh plandemie neměřitelný, ale v parlamentních volbách nás to stálo přes milion propadlých hlasů, což v synergii s Rychetského účelovým zásahem do volebního zákona a spolu s mnohaletou vymývací mediální kampaní anti-babiš způsobilo, že tady máme vládu fialového hnusu, dokonce s pohodlnou většinou 108 ve Sněmovně.
A v důsledku důsledků toho, máme inflaci >největší< v uhnii, >nejdražší< energie, >nejvíce< uprchlíků z Ukrajiny v přepočtu na počet obyvatel, zbraně a další podporu pro chuntu, p-rezidenta na Hradě (ty jemnohmotné důsledky nás ještě mohou škaredě mrzet, protože už blábolí o "svém hradním architektovi"), zničené vztahy s Čínou (o RF ani nemluvím).
Navíc Zeman nakonec vyměkl a nejmenuje předsedu Ústavního soudu, takže jim zůstane i Ústavní soud.
Pravda, Senát měli už předtím. Ale teď dokonce začali útočit na to poslední, co ještě “máme”, na guvernéra ČNB Michla (že nemá bezpečností prověrku nejvyššího stupně, ale jenom druhého nejvyššího stupně a proto by ho Pávek měl odvolat), protože jim vadí, že nezvyšuje inflaci, jak to před ním dělal Rusnok.

Takže znovu opakuji: neradujme se z toho, co nám říká Peková, mohlo by se nám splnit něco jako vždycky.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.