Lin 07.03.2023 16:07 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

@Počtář povedal/-a:
Doufám (a i s tím počítám :-), že se Rajchlovo PRO dokáže ubránit vrábelizaci jak demonstrací, tak sebe sama.

To doufám i já. Protože - už nevidím kolem v té veřejné (až "celebritní") scéně nikoho, kdo umí to, co říká, taky opřít v zákoně. Jasně, vím, zákony jsou dělané na míru dnešnímu systému - ale jak bojovat se starým systémem než jeho vlastními zbraněmi?
I když... po soudu s panem Skálou začínám pochybovat i zde...
Úplně mě vyděsilo poznání, že ti neumětelové, kteří se bez mobilu a navigace nedostanou ani na vlastní záchod, se dostali už i do míst jako je soudnictví.
Jsem zděšená, že jako důkaz se berou účelové články z novin - namísto závěrů odborných diskusí nebo publikací odborníků z celého světa. Jak toto může soudce dopustit a zvlášť za situace, kdy existují i závazné mezinárodní dohody nebo součástí naší Ústavy je tzv. deklarace lidských práv?
Co je platné téhle zdegenerované generaci, že umí briskně najít cokoliv na netu - když neví, CO hledat? Když nezná souvislosti, nemá rozhled ani přehled...? Jsme prostě v řiti, protože současní "kádři" jsou negramoti...

PS: Omlouvám se, zde je důvod mého znechucení... Jde o povídání o soudu s panem J.Skálou. Je to sice na dvě hodiny, ale stačí poslechnout cca prvních 30 minut.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.