Hox 08.03.2023 14:46 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

@Súlad povedal/-a:

Hox povedal/-a: Jak jsem psal, zkus ilustrovat že jsem psal že Fadlan popisuje Slovany. Nemůžeš samozřejmě, nikde jsem nic podobného nenapsal, takže bych tě opět požádal přestat podsouvat a manipulovat, pokud bychom nepoužili rovnou slovo lhát.

Krásna ukážka toho, akým spôsobom manipuluješ. Diskusia sa strhla, pretože som sa ohradil voči tvrdeniu, že Slovania robili ľudské obety. Časom ste sa s Rusofilom dostali až k tomu barbarovi. Tvoja manipulácia spočíva v tom, že síce si niečo explicitne nenapísal, teda aspoň to tvrdíš, nečítam všetky tvoje drísty, čím odpútavaš pozornosť od podstaty diskusie a od súvislostí, v ktorých si niečo napísal. Musím uznať, že je to manipulácia na vysokej úrovni, ktorá by ti prešla všade inde. Lenže tu narážaš, narážaš a narážaš, ale neprestaneš sa snažiť preraziť hlavou múr. Do toho, pokračuj. Možno si tú hlavu nakoniec rozbiješ.

Slovní vata. Ta "podstata" by měla být co? Slované dělali lidské oběti, to je dobře zdokumentované. Dělali je všichni v minulosti. Pokud s tím máš problém, nemáš problém se mnou, ale s realitou.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.