Súlad 08.03.2023 15:13 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

Hox povedal/-a: Chápu to správně, že tvrdíš že Bůh Starého zákona je satan? Uměl bys to něčím podložit nebo vysvětlit, na základě čeho to tvrdíš?

Prečítaj si Bibliu. Máš to tam čierne na bielom. Prečítaj si korán. Máš to tam čierne na bielom. jehova aj alah majú diabolskú podstatu. Či existuje nejaký padlý anjel lucifer a či je totožný s týmito bytosťami nie je podstatné. Dohadovať sa o takýchto zbytočnostiach nebudem. Obidve tieto bytosti sú voči nám, Slovanom, nepriateľské a sú to bytosti zlé.

Hox povedal/-a: Slované dělali lidské oběti, to je dobře zdokumentované. Dělali je všichni v minulosti. Pokud s tím máš problém, nemáš problém se mnou, ale s realitou.

Práveže ti bolo dokázané, že naši slovanskí predkovia nič také nerobili. Že to neprijímaš, pretože ti to nepasuje do tvojho pokriveného videnia sveta je tvoj, nie môj problém. Dokonca si sa vo svojom slovanobijstve tak pozapletal, že už z tých tvojich hlúpostí existuje jediná cesta von - priznanie porážky.

Hox povedal/-a: Když tedy člověk odmítá rasové teorie hlásající že jen jedna rasa jsou skuteční lidé, a ostatní rasy jsou napodobeniny, stvořené genetickými manipulacemi na otrockou práci, je podle tebe pomýlený?

K úvodnej časti komentára, v ktorej ukazuješ, že nevieš o čom píšeš, sa vyjadrovať nebudem. Je to zbytočné, čo si ukázal po rokoch diskusií s tebou. K záverečnej časti sa vyjadrím. Pomýlený si, pretože veríš v diabla alaha, alebo diabla jehovu, pretože vyznávaš prízemné náboženstvá určené primitívom, čím sa dobrovoľne staviaš na rovnakú úroveň ako oni. Že si to neuvedomuješ, je tvoja vlastná zaslepenosť. Upadol si a tvoje zúfalé snahy o pretláčanie tvojho pomýleného svetonázoru sú na smiech, rovnako ako si na smiech ty. Si iba úbohou karikatúrou samého seba spred desiatich rokov a dôkazom toho, že ten, kto sa zameria na abrahámske náboženstvá, upadne a stratí zdravý rozum.

Hox povedal/-a: Lidské oběti u pohanských Slovanů jsou dobře zdokumentované, to jsem myslím už dostatečně doložil.

Nedoložil si nič. Iba vyfabrikované "dôkazy" našich nepriateľov.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.