Hox 08.03.2023 15:48 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

Súlad povedal/-a: Prečítaj si Bibliu. Máš to tam čierne na bielom. Prečítaj si korán. Máš to tam čierne na bielom. jehova aj alah majú diabolskú podstatu. Či existuje nejaký padlý anjel lucifer a či je totožný s týmito bytosťami nie je podstatné. Dohadovať sa o takýchto zbytočnostiach nebudem.

Podle Bible je Bůh všudypřítomný, vševědoucí, všemohoucí, stvořil všechno co existuje, existuje mimo čas a prostor, není omezen časem a prostorem. To jsou podle tebe charakteristiky satana?

Súlad povedal/-a: Obidve tieto bytosti sú voči nám, Slovanom, nepriateľské a sú to bytosti zlé.

Tvůj soukromý názor, desítky milionů pravoslavných Slovanů nesouhlasí a mají na věc kardinálně odlišný názor.

Súlad povedal/-a: Práveže ti bolo dokázané, že naši slovanskí predkovia nič také nerobili.

Kým, kdy, kde

Súlad povedal/-a: K úvodnej časti komentára, v ktorej ukazuješ, že nevieš o čom píšeš, sa vyjadrovať nebudem. Je to zbytočné, čo si ukázal po rokoch diskusií s tebou. K záverečnej časti sa vyjadrím. Pomýlený si, pretože veríš v diabla alaha, alebo diabla jehovu, pretože vyznávaš prízemné náboženstvá určené primitívom, čím sa dobrovoľne staviaš na rovnakú úroveň ako oni. Že si to neuvedomuješ, je tvoja vlastná zaslepenosť. Upadol si a tvoje zúfalé snahy o pretláčanie tvojho pomýleného svetonázoru sú na smiech, rovnako ako si na smiech ty. Si iba úbohou karikatúrou samého seba spred desiatich rokov a dôkazom toho, že ten, kto sa zameria na abrahámske náboženstvá, upadne a stratí zdravý rozum.

Nějak se ti nepovedlo vyjádřit se, jestli jsi stoupencem rasových teorií hlásajících že jedině Slované jsou skuteční lidé stvoření Bohem.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.