Súlad 08.03.2023 16:04 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

Hox povedal/-a: Na Arkoně byly nalezeny pozůstatky 17 lidských obětí, to je archeologická část. Písemné zdroje uvádějí že na Arkoně byl na počest Svantovíta jednou za rok obětován zajatec, to je písemná část.

Pripusťme, že tam naozaj našli kostry tých, ktorí boli obetovaní. Naši nepriatelia radi svoje vlastné zločiny pripisujú nám. Stačí sa pozrieť na Ukrajinu, ako to tam funguje. A hlupáci opakujú propagandu bez hlbšieho porozumenia.

Hox povedal/-a: Podle Bible je Bůh všudypřítomný, vševědoucí, všemohoucí, stvořil všechno co existuje, existuje mimo čas a prostor, není omezen časem a prostorem. To jsou podle tebe charakteristiky satana?

V Biblii je Stvoriteľ svetlých ľudí a jehova, utvoriteľ Adama. Iba úplný ignorant ich nerozlišuje ani po tom, čo je na to opakovane upozornený s doložením citácií. Chabý pokus. Skús niečo lepšie.

Hox povedal/-a: Tvůj soukromý názor, desítky milionů pravoslavných Slovanů nesouhlasí a mají na věc kardinálně odlišný názor.

Čo len dokazuje, že na svete sú nielen desiatky miliónov, ale miliardy oklamaných. A to si sa ešte nepozrel k fanúšikom alaha. Tam je takých vyše miliardy. Toto malo byť akože čo? Argument štýlom, hlavný prúd tvrdí toto, preto to musí byť pravda?

Hox povedal/-a: Nějak se ti nepovedlo vyjádřit se, jestli jsi stoupencem rasových teorií hlásajících že jedině Slované jsou skuteční lidé stvoření Bohem.

Svoje názory vyjadrujem až moc často. Nevidím dôvod vyjadrovať sa k niečomu, čo si si upravil k obrazu svojmu a snažíš sa ma do toho napasovať. Ale dobre, urobím výnimku. Na takto položenú otázku je moja odpoveď jednoznačne: nie, nie som.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.