Hox 08.03.2023 22:04 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

Rusofil povedal/-a: Všechno, co jsi tady teď napsal, jsou teze Normanské teorie, které jednoznačně vyvrátila, kromě jiného i analýza DNA.

Jsou to fakta a závěry z nich, žádná analýza DNA nemůže vypovědět, k jaké kultuře člověk patřil a jakým jazykem mluvil. I kdyby to byla pravda, že "varjagové měli R1a", a není to další pohádka na dobrou noc od Kljosova. Co dělá vikingy vikingy, kultura nebo DNA? Pochopitelně kultura.

Rusofil povedal/-a: Za další, Vikingové se na Ruských řekách nepohybovali, jejich lodě k tomu nebyly uzpůsobeny.

Zdroj podobného tvrzení, že vikingové se neplavili? Před chvílí jsi tvrdil, že Vikingové čile obchodovali s Persií, kam dopluli po Volze a pak přes kaspické moře, a nebo po Dněpru a pak přes černé moře. Samozřejmě je to blbost, že by se neplavili po ruských řekách.

Rusofil povedal/-a: Jména, o kterých si myslíš, že jsou Slovanská ve skutečnosti Slovanská nejsou. Byly vymazány a zakázány s příchodem křesťanství

Křesťanství zakázalo Slovanům germánská jména? To je zajímavé tvrzení. Víš vůbec o jakých jménech je řeč, četl jsi Nestora a texty těch smluv?

Rusofil povedal/-a: stejně jak byly zakázány dlouhé vlasy, vousy a původní Slovanské oblečení.

Další vtipné tvrzení, že křesťanství zakázalo plnovous. Zákaz plnovousů a příkaz povinného holení vydal až Petr I. kolem roku 1700.

Rusofil povedal/-a: Žádnému národu na světě, kromě Rusů a potažmo Slovanů nepíšou dějiny jejich nepřátelé. Normanská teorie působí stejně, jako by Slované psali historii Britů. Nehodlám dál s tebou na toto téma mluvit, protože teorii našich nepřátel máš hluboce zakořeněnou ve svém podvědomí.

Ve skutečnosti konzumuješ a dále šíříš výstupy psychologických operací anglosaských tajných služeb ty.

Rusofil povedal/-a: Podle tohoto vypadá, že tvá DNA je R1b a to vysvětlovalo tvou nechuť ke Slovanům.

Opět "silný" argument. Nechutí ke Slovanům trpí ten, kdo jim potřebuje vymýšlet imaginární minulost.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.