Rusofil 08.03.2023 22:13 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

@Hox povedal/-a:

Rusofil povedal/-a: Všechno, co jsi tady teď napsal, jsou teze Normanské teorie, které jednoznačně vyvrátila, kromě jiného i analýza DNA.

Jsou to fakta a závěry z nich, žádná analýza DNA nemůže vypovědět, k jaké kultuře člověk patřil a jakým jazykem mluvil. I kdyby to byla pravda, že "varjagové měli R1a", a není to další pohádka na dobrou noc od Kljosova. Co dělá vikingy vikingy, kultura nebo DNA? Pochopitelně kultura.

Rusofil povedal/-a: Za další, Vikingové se na Ruských řekách nepohybovali, jejich lodě k tomu nebyly uzpůsobeny.

Zdroj podobného tvrzení, že vikingové se neplavili? Před chvílí jsi tvrdil, že Vikingové čile obchodovali s Persií, kam dopluli po Volze a pak přes kaspické moře, a nebo po Dněpru a pak přes černé moře. Samozřejmě je to blbost, že by se neplavili po ruských řekách.

Rusofil povedal/-a: Jména, o kterých si myslíš, že jsou Slovanská ve skutečnosti Slovanská nejsou. Byly vymazány a zakázány s příchodem křesťanství

Křesťanství zakázalo Slovanům germánská jména? To je zajímavé tvrzení. Víš vůbec o jakých jménech je řeč, četl jsi Nestora a texty těch smluv?

Rusofil povedal/-a: stejně jak byly zakázány dlouhé vlasy, vousy a původní Slovanské oblečení.

Další vtipné tvrzení, že křesťanství zakázalo plnovous. Zákaz plnovousů a příkaz povinného holení vydal až Petr I. kolem roku 1700.

Rusofil povedal/-a: Žádnému národu na světě, kromě Rusů a potažmo Slovanů nepíšou dějiny jejich nepřátelé. Normanská teorie působí stejně, jako by Slované psali historii Britů. Nehodlám dál s tebou na toto téma mluvit, protože teorii našich nepřátel máš hluboce zakořeněnou ve svém podvědomí.

Ve skutečnosti konzumuješ a dále šíříš výstupy psychologických operací anglosaských tajných služeb ty.

Rusofil povedal/-a: Podle tohoto vypadá, že tvá DNA je R1b a to vysvětlovalo tvou nechuť ke Slovanům.

Opět "silný" argument. Nechutí ke Slovanům trpí ten, kdo jim potřebuje vymýšlet imaginární minulost.

K tomuto blábolu navrhuji vyslechnout si Kljosova, tam všechny námitky Hoxe rozbíjí. Citace Kljosova: "Vikingové pluli na západ, proto je ve VB tolik jejich potomků. Na východ Vikingové nepluli. Na Ruském území se nenašel jediný vzorek DNA se Skandinávskou mutací. Všechno jsou to bajky."

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.