dum 08.03.2023 22:59 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

@Rusofil povedal/-a:

@dum povedal/-a:

@Rusofil povedal/-a:

Fakty proti mýtům. Normanská teorie. Kljosov mluví právě o analýzách DNA Skandinávců.

Kým byl Rjurik? DNA otevírá tajemství.
https://www.youtube.com/watch?

Tieto videá som už videl. Tak potom zavádzajú s presahom R1a do Škandinávie aj nezápadné a aj ruské články aj mapy ,niektoré aj spomínajúce Kljosova. Ak je to tak že R1a nie je aj časť škandinávcov, tak z môjho bádateľského hľadiska potom škandinávci museli mať prastarý pôvod nie v severnej hyperborejskej ale atlantskej predpotopnej civilizácii, čo sa ale nezhoduje s mapami Herodota.

Nikdo netvrdí, že tam Slované nežili. Asi si ta videa nesledoval pozorně. Jde o to, v jakém postavení tam ti Slované žili. Podle mých informací fungovali Slované v Skandinávii jako otroci. Byli loveni právě na jižním pobřeží Baltského moře, které bylo osídleno právě Slovany. A žili tam i Varjagové, kteří se museli Vikinským nájezdům začít bránit. Popřemýšlej, co znamená slovo Varjag. Až to zjistíš, mnohé informace ti automaticky naskočí.

R1b má presahy na územia R1a a naopak a samozrejme sú aj ďalšie haploskupiny s rôznymi presahmi. Mixovalo sa to, či už čiastočnou dobrovoľnou alebo nedobrovoľnou migráciou. No keďže za hlavné zaniknuté predpotopné dávnoveké vyspelé civilizácie kde pôsobili rôzne typy bytostí, človečenstiev, humanoidných aj nehumanoidných, vrátane prvej generácie ľudských tvorov a boli centrálami tejto koexistencie považujem tri zóny, môžme ich nazývať Atlantídou, Lemuriou, Hyperboreou (jedna bola pred miliónmi rokov Edenom) - tak tí prvotní ľudia mali pôvod práve tam. Po kataklyzmách okrem preživších vznikli aj zo zachovaného genetického materálu už ľudské civilizácie ako ich poznáme, každopádne štrukturálny fyzický rozdiel je len v tom biednom necelom jednopercentnom rozdiele v DNA ako som písal vyššie..Ak máš na mysli Varjagovia ako povolanie či zameranie tak s tým problém nemám

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.