Sonice 09.03.2023 14:45 Zobraziť v diskusii

Re: O pôvode Ježiša, Slovanov a iných národov

@Súlad povedal/-a:

"Každý pes pozná svoju búdu." Slovanské príslovie

Inými slovami, každý vie, kam patrí. Niekto vie, že patrí k Slovanom, iný si myslí, že patrí k černochom, aziatom, nosatým a ušatým, a že sú jedno a to isté... Niekto má v dome poriadok, iný si serie do vlastného hniezda. Kto za toľko rokov diskusií nepochopil, už asi nepochopí. Je zbytočné sa takými zaoberať.

Čo si myslieť o takom, ktorý od nášho učenia prešiel k učeniu cudzincov? Sám si zvolil, že bude pod ich vplyvom. A oni na neho cez egregory vplývajú a riadia ho. Egregory mu dali okúsiť pár "slovami nezdeliteľných zážitkov" a on je z toho taký nadšený a motivovaný, že sa snaží každého presviedčať o svojej pravde, aj keď o to prakticky nikto nestojí. Všetky jeho argumenty boli vyvrátené a on sa už chytá iba slovíčok. Je to smutné, pretože mal potenciál. Ale vybral si sám. Poučme sa z tohto smutného prípadu a zaželajme mu, aby znovu našiel správnu cestu a vymanil sa spod pre nás zhubných učení.

Neviem o čom hovoríš, Hox je totižto už roky konzistentný v tomto.... roky pretláča islamistické prvky. On sa nezmenil. Prišla som na to roky rokúce dozadu už na levanete. Už tam mi dávno maják na hlave blikal.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.