marin 10.03.2023 01:27 Zobraziť v diskusii

Re: Rozhovory so Soňou Pekovou

@dum povedal/-a:
Táto hra trvá oveľa dlhšie, už od prastarých vysokovyspelých predpotopných civilizácií kde sa genetika aktívne využívala k pseudotvorbe kdečoho a kdekoho a neprestala sa využívať ani po kataklyzmatických udalostiach - jednoducho pretože to ,božstvá' aj človečenstvá vedeli a ovládali.

Ďakujem za tento komentár. Takže, pokiaľ sa genetika aktívne využívala k pseudotvorbe kdekoho už v predpotopných civilizáciách a nadviažeme na odborné vyjadrenia, že Slovania sú prastarý národ s hlbokou históriou, ktorých korene siahajú až do Atlantídy, tak asi máme problém. Pokiaľ sa s takýmto tvrdením stotožnia aj odborníci a odborníčky na genetiku, tak v neďalekej budúcnosti môžeme očakávať napr. video, v ktorom nám bude zdelené, že Slovania sú výsledkom genetickej manipulácie (pseudotvorby) niekde v Atlantíde a sme nositeľmi nejakej genetickej mutácie (ako nevydarený experiment) a sme hrozbou pre ostatných ľudí a všetci, ktorí majú špecifickú (Slovanskú) genómovú sekvenciu (ktorú určia odborníci v genetike) budú musieť podstúpiť určitú, špecifickú eugenickú liečbu alebo izoláciu. Ak v nedávnej minulosti, bol zámienkou na genocídu fenotyp, tak v súčasnosti to môže byť genotyp.
Je divné, že sa Slovania označia v tejto dobe za historicky prastarý národ, keď až doteraz sa všetky sily všemožne snažili Slovanov vymazať z histórie ľudstva. Je na to množstvo rôznych konkrétnych dôkazov. Skúste si napr. pozrieť kauzu okolo knihy O Slovanech úplně jinak od Antonína Horáka. Je to hra. Genetika je hra. Mali by sme byť zodpovedný za každé slovo, ktoré napíšeme. Mali by sme si byť vedomí dôsledkov, ktoré môže mať naoko neškodná, mimovoľná produkcia slov a slovných konštrukcií.
Každá hra má svoj algoritmus. Nič nie je len tak alebo onak. Menia sa len osoby, obsadenie, miesto, čas a kulisy.

@dum povedal/-a:
Aj tí čo to majú ( na nižšej úrovni ako v minulosti) v rukách teraz vrátane ich poskokov sa toho iste nevzdajú. Prečo by aj? Nie sú to až také zložité technologické postupy.

Diskutujeme stále o genetických manipuláciách a genetickom výskume (len pripomienka). Ďalej pripomínam, že genetický výskum a manipulácie sú súčasťou hry. Tvrdenie, že genetické manipulácie sú jednoduché a nevyžadujú zložité technologické postupy, je VEĽKÝ OMYL. To je pre všetkých, ktorí čítajú príspevky k tejto téme. Preto ďakujem prispievateľovi za tento komentár. Žiadna technológia ani civilizácia nedokáže a ani nikdy nedokázala obsiahnuť komplexne genetický potenciál Človeka vo svojej multidimenzionalite: Duch-Duša-Telo, Nešama-Ruach-Nefeš, Spiritus-Anima-Corpus, Pneuma-Psyché-Sóma. Ako správne konštatuje diskutujúci vo svojom komentári „kde sa genetika aktívne využívala k pseudotvorbe kdečoho a kdekoho“. Áno, vrámci genetického výskumu a genetických manipulácií boli vyprodukované len potvory, ohyzdy, paskudy, dezoláti :), zombíci a mutanti.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.