Kaktus 13.03.2023 08:53 Zobraziť v diskusii

Re: Česká republika

Z vyprávění přímého účastníka sobotní demonstrace:

Na internetu se dají najít videa, jak to vypadalo, tudíž ty sem vkládat nebudu. Patrně to byla největší demonstrace proti fialové pětikolce, od jejího příchodu. Ve světle tohoto, je zcela zřejmé, že diskotéky Bandera Párty byly s omluvou přejmenovány. Kdyby nebyly, na další demonstraci by bylo lidí jednou tolik, jelikož protivládní zájmová skupina by toto řádně využila.

Pár postřehů:

Bylo by vhodné zamyslet se, kde má demonstrace a Rajchlova strana PRO mozek.
Jaká to síla dokáže dát dohromady 170 000 protestujících. Navíc účast má stoupavý charakter. Zde bych si troufl tvrdit, že se nejedná jen o nějakou lokální zájmovou skupinu v rámci jednoho státu, nýbrž se jedná o spolupráci elit, které mohou v důsledku frenetické snahy Bruselsko-Natovské kliky o udržení pozic za každou cenu, ztratit nejvíce. Ať už se jedná o průmyslné elity, o šlechtické rody s pozemkovými nároky či obyčejnou vládní opozici. Toto všechno v rámci V4, která je fialové pětikolce trnem v oku.
Očekávám, že tyto demonstrace získají brzy nadnárodní charakter a dojde ke spojení názorového tábora např. ze Slovenska či Polska a vzájemné výpomoci. V podstatě k tomu už došlo, jen to bude ve větším měřítku.

Jen je potřeba vyvarovat se, aby se protesty nepřelily v Majdan...

Stejné boty, stejné mikiny, nové nášivky. Rajchl vytáhl info k Václaváku
„Buďto vláda přistoupí na naše požadavky, anebo podá demisi,“ zopakoval na svém facebooku předseda strany PRO Jindřich Rajchl a poukázal na požadavky, které zazněly během sobotní demonstrace „Česko proti bídě“ na Václavském náměstí. Věří prý, že už tu „vláda do Velikonoc nebude“. Pokud by se tak nestalo, a vláda by setrvala, uveřejnil, že má jasný plán. „Zůstaneme tam tak dlouho, jak bude třeba,“ avizoval blokádu vládních budov. Proběhlou akci Rajchl považuje za zdařilou, měla ji však narušit „provokace“. „Stejné mikiny, stejné boty, úplně čerstvé nášivky,“ poukázal na muže s ruskými symboly. Začít konat by dle něj měl ministr vnitra Rakušan.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Stejne-boty-stejne-mikiny-nove-nasivky-Rajchl-vytahl-info-k-Vaclavaku-731859

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.