Pleistocen 13.03.2023 13:53 Zobraziť v diskusii

Re: COVID - následky vakcín

Súlad povedal/-a: Přepisuje mRNA vakcína naše DNA? Může se v těle spustit opětovná výroba spikeproteinu?

Tento jav je vo vedeckej oblasti znamy uz destatrocia. Bezne sa to vyucovalo na VS na molekularnej biologii, virologii atd. uz pred 20 rokmi, ked som ja studoval. Ak to uz vtedy bolo v ucebniciach tak satanisti z mociaru a spol o tom vedia este dlhsie. Existuje mnozstvo prirodnych virusov, ktore sa takto spravaju. Napr. Herpes simplex, virus detskej obrny.... ale este vacsie mnozstvo je takych, ktore sa dostanu do organizmu, zaclenia sa do DNA a zostavaju v klude. Tym, ze hned nesposobia nejake ochorenie su pre dnesnu vedu nezaujimave a nikto neda peniaze, aby to ktokolvek skumal. Vacsina ludskej DNA, nema doteraz objavenu ziadnu funkciu. Len cca 10-20 % ma ako tak obhajenu funkciu. Zvysok povazuju vedci za balast neznamej funkcie, artefakt atd. Nemala cast moze byt prave pozostatok zaclenenia sa DNA prostrednictvom virusov. Niektori vedci tuto cudziu DNA podozrievali za vznik roznych chorob, napr. rakoviny, ktory sa inak nedal vysvetlit. Mozno sa len vyhovarali, alebo sikovne chceli ziskat peniaze na vyskum aj tychto virusov tazko povedat. Vseobecne plati, ze ak do grantu napisete slovo rakovina mate x-krat vacsiu sancu, ze vam schvalia nejake peniaze na vyskum.
Takze to, ze sa cudzia DNA moze zabudovat do vlastnej DNA je davno potvrdeny fakt. Nechcem tym nikoho strasit, lebo to moze byt takto nastavene od sameho zaciatku Stvoritelom. Mozu to byt prichadzajuce informacne moduly na jemnejsie doladovanie "systemu" a v zavislosti od vyvoja cloveka a civilizacie sa tieto moduly mozu menit. Preto sa s nimi clovek nenarodi, ale stretava sa s nimi v roznych obdobiach svojho zivota. Mozu byt tiez zodpovedne za to, ze ak je clovek neustale v nejakom strese, ma dlhodobo pocit beznadeje, smutku atd. tak vtedy sa niektory z tych modulov znova aktivuje a my to pozorujeme ako prepuknutie nejakej choroby (rakovina, skleroza, vacsina autoimunitnych chorob). Ak clovek odkaz nepochopi, beznadej a stres pokracuje dalej, clovek sa vzdiali za hranicu Bozieho dopustenia tak toto moze byt jeden z mechanizmov, ktory spusti autodestrukciu tela. Netreba panikarit, toto prebieha uz oddavna a nie len u cloveka, ale aj u ostatnych zivych tvorov. Preto frazy ako zit v sulade, v harmonii, byt stastny, spokojny, kludny a rozvazny nie su len prazdne frazy, ale aj prevencia pred aktivaciou tychto modulov. KSB nam o tom hovori, ale mechanizmus pokial viem nespomina.
Ako hovorim, moze to byt sucastou stvorenie Cloveka. Dokaz o tom moze byt ulozeny prave v tej "neaktivnej" nekodujucej DNA, len ho v sucastnosti nevieme rozlustit. Mozno sa nam to niekedy podari, len sa na to potrebujeme pozriet zo spravnej strany. Tou spravnou optikou. Jeden vedec, ktory vo volnom case hral na husliach sa raz pokusil zahrat kod v DNA transformovany do tonov hudby. Znelo to nejako takto
Ked si to nahral a potom pocuval, zistil, ze su tam opakujuce sa sekvencie, ktore takto objavil. Hovori sa im repetitivne sekvencie a maju roznu prevazne regulacnu funkciu.

Zaver? Ak je toto zname aj mne, ktory skoncil skolu pred 15 rokmi tak mysliet si, ze satanisti o tom nevedia by bola chyba. Pride mi to, ze sa snazia zneuzit tento objektivny proces (v podstate taky system aktualizacii DNA softveru) v svoj subjektivny a nekaly ciel. Nastastie sa tomu ich sajrajtu musi clovek sam podvolit (vedome sa rozhodnut o jeho aplikacii do svojho tela), cize plati stare zname, ze ani satan nie je silnejsi ako je ludska vola. Vzdy sa dotycny musi najprv podvolit, upisat sa mu, sluzit mu.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.