Súlad 14.03.2023 11:57 Zobraziť v diskusii

Re: Tvorivá spoločnosť a jej aktivity

Zhrnutie. Šírte! Veľká vďaka Zore a ostatným, ktorí poskytli zdroje.

Na Ukrajine vznikla v roku 2014 náboženská sekta AllatRa pod vedením Igora Danilova, ktorá stojí za knihami Anastasie Novych, napríklad Sensei zo Šambaly. Senseiom zo Šambaly má byť samozrejme Danilov, aj keď to tam nie je priamo napísané. Knihy boli preložené do desiatok jazykov, čo nie je len tak. A tiež nie je len tak do desiatok až stoviek (áno, stoviek) jazykov prekladať množstvo ich videí. Sekta AllatRa sa preslávila reptiliánskym žmurkaním, čo je takmer s istotou počítačový trik.

AllatRa stojí za u nás čoraz populárnejšou Tvorivou spoločnosťou, ktorá v osnovách operuje výrazmi človek a Človek s veľkým "Č", čím sa snažia postaviť do čela procesom, ktoré ste u nás naštartovali vy. Už nehovoria o senseiovi, ale o očakávanom Mašiachovi (Mesiášovi), ktorým nemá byť nikto iný, ako Danilov. Tiež to tam samozrejme nie je napísané priamo.

Prečo je táto sekta nebezpečná? Pretože má veľmi dobré krytie, financovanie a organizáciu. Preklady do desiatok až stoviek jazykov nie sú len tak. Tvorivú spoločnosť ocenil pápež František a u nás farár Jozef Spišák. Aj v našom parlamente majú priaznivcov. Je ním poslanec za Sme rodina Peter Marček, ktorý sám seba označuje za rytiera rádu svätého Lazara, založeného počas križiackych výprav. Rozhovor s nimi natočil aj Milan Uhrík zo strany Republika, ktorý je členom jezuitského rádu. Jezuitský rád má už stovky rokov rozhodujúci vplyv na chod Slovenska, takže to nie je bezvýznamná nevinná organizácia, ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Tvorivá spoločnosť sa odvoláva tiež na Rotary klub, čo sú najnižšie svetové riadiace úrovne tých, ktorí usilujú o svetovládu a lákajú medzi seba vplyvných, ale bezcharakterných ľudí, ktorí si robia imidž ako veľmi pomáhajú, pričom spoločnosti škodia. Preložili ich video a je predpoklad, že je tam aj priame prepojenie.

Tvorivá spoločnosť urobila sériu videí s významnými osobnosťami alternatívy, vrátane Petra Staněka, ktorý sa od nich následne striktne dištancoval v reláciií Petra Skálu na českom Slobodnom vysielači (asi ho oklamali a nevedel čo sú zač), a tiež so Soňou Pekovou, ktorá sa preslávila počas epidémie tým, že na rovinu povedala, že vírus je umelého pôvodu a bola silno proti značkovaniu. Lenže Soňa Peková sa od nich nedištancovala a naopak ich priamo podporuje (Pekovej firma Tilia Laboratories má vpravo hore na stránke logo Tvorivej spoločnosti). Tiež majú viacero rozhovorov s ľuďmi z Národného obrodenia a pravidelnú reláciu na Slobodnom vysielači, takže sa snažia podchytiť každého z alternatívy.

Strašia apokalypsou v zmysle konca sveta, nie odhalenia, a vraj majú technológie na vyriešenie problémov ľudstva. Prečo nám ich nedajú? Pretože im nejde o nič iné, ako o naše zotročenie. Vidia, že sa človekovia prebúdzajú, ale že ešte prebudení nie sú. Preto sa Tvorivá spoločnosť zameriava na tých, ktorí už prehliadli lži okolo nás, lenže nie úplne. Kresťania sú proti svetovláde. Ale keď im pápež predstaví Mesiáša, nechajú sa mnohí z nich obalamutiť. Prečo AllatRa ukazovala reptiliánske žmurknutie, keď je to počítačový trik? Pretože možno odhalia "pozitívnych" mimozemšťanov, ktorí nás prišli zachrániť a prijmú to aj kresťania, ktorí sú inak proti tomu, hlavne, keď nový Mesiáš bude jedným z nich.

Igor Danilov vraj v súčasnosti žije na Slovensku. Nejako im veľmi všetkým záleží na našom území a snažia sa podchytiť si ho (vieme prečo).

Keď procesom nemôžeš zabrániť, postav sa im do čela a riaď ich ďalšie smerovanie. Ľudia sa prebúdzajú, preto sa ich snažia podchytiť.

Táto stránka je náhľadom príspevku fóra Kriticko-spoločenský blok KSB. Viac o fóre.